Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walcząca od roku

Ja i zi xiu tang bee pollen

Polecane posty

Gość walcząca od roku

Witam, od wczoraj biorę ten specyfik. Zaczynam z wagą 70kg a cel to 61. Mogłabym mniej, ale mając 61kg czułam się najlepiej. Mam 165cm wzrostu. Nie jetsem specjalnie gruba, ale marzę o moim dawnym rozmiarze 38. Co drugi dzień mam chwilę czasu na Nordic Walking i robię 8km. Na więcej nie mam czasu. Kiedyś ćwiczyłam pilates, ale on nie odchudza. Poza tym mam poważnie uszkodzony kręgosłup i całkowity zakaz aerobików i wszelkich dynamicznych ćwiczeń aż do wyleczenia. Wyleczenie ma polegać na usunięciu dwóch krążków międzykręgowych i wstawienie jakiegoś badziewia metalowego. W związku z tym, dopóki mogę, chodzę i żyję normalnie. Operacja to ostateczność i nie zawsze pomaga. AS tak czy siak, mam wielką szansę na wózek, bo kość ogonowa zaczyna mi się usuwać spod reszty kręgosłupa. Mam 4 dzieci i nie jestem już specjalnie młoda. Specyfik zakupiłam w Chinach. Osoby sprzedające poproszę o omijanie tego wątku z daleka, bo będę zgłaszać do moderacji wszelkie próby sprzedaży. Nie będę też tutaj udostępniać informacji skąd mam środek. To po prostu moja walka i jej opis. Może się komuś przyda, może nie. Od jakiegoś czasu wyeliminowałam ze swojej diety mąkę pszenną, cukier biały zastąpiłam trzcinowym (ze względu na dzieci) oraz ksylitolem. Napojów słodkich nie lubię, więc akurat kawy, herbaty zawsze piłam gorzkie. Ponadto nie lubię słodkich napojów gazowanych, więc nie musiałam ich eliminować, bo w domu ich nie miewam. Moja słabość to podjadanie orzechów i mrożonych wiśni. Niby nie niezdrowe, ale jako dodatkowe kalorie naprawdę mogą przeszkadzać w zdobywaniu celów... Odczucia po wzięciu pierwszej dawki to były przede wszystkim mdłości. Czyli coś w tych ziółkach jest. Rzeczywiście zjadłam wczoraj mniej. Nakładałam sobie normalne porcje, ale nie mogłam zjeść wszystkiego. Jakby mój żołądek szybciej wysyłał sygnał o sytości. Zobaczymy czy to nie efekt placebo.

Gość goszka2000
Upłynęło trochę czasu od daty tego wątku,czytając pani historię poczułam się jakbym czytała o sobie.Proszę napisać o koncowym efekcie zi xiu tang.Ja zakupiłam i czekam na przesylkę,dlatego chciałabym upewnić się ze zakup był trafny. MG