Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta000

Trądzik - urynoterapie od paru dni stosuję, jest coraz gorzej :(

Polecane posty

Gość aneta000

mam z 30-40 krost na buzi i nie wychodze przez to w ogóle z domu, nie mam wykształcenia. a odkąd zaczełam stosowac urynoterapie zewnętrzną od paru dni, jest jeszcze gorzej...nietrudno to sobie wyobrazić, co mam robić jeśli to ostatnia deska ratunku?? Miało być lepiej a nie gorzej :(

Gość gość
kup mazidło w aptece albo pasta do zębów smaruj

Gość gość
ja miałam okropny trądzik na czole, byłam u dermatologa: -wit. pp 3x1 -maść/żel clindacne 2x - antybiotyk supracylina? - /jak przeczytałam ulotkę, to się załamałam - wiele skutków ubocz./ -trilac /osłona na żołądek/ i tak kilka miesiecy... mi się udało cz trgo wyjsc (czoło), ale i tak co jakiś czas wracaja, teraz na brodzie,ale leków już nie biorę.

Gość aneta000
odswiezam

Gość 5_monika
u mnie wprawdzie nie na trądzik, ale urynoterapia też nie robi super skóry, szczególnie policzki mi się robią podrażnione-różowe i takie krostki.Może trzeba by przeczekać, skóra się oczyszcza,nie wiem. Spróbuj może jakieś maseczki z drożdży, płatków owsianych, jakiś krem np. Eucerin nawilżający, przejrzyj opinie na wizaz-u.Pij siemię lniane.Tylko to wszystko musisz konsekwentnie przez pewien czas spróbować.Nie wiem czym się odżywiasz, więcej warzyw, teraz jest dobry okres.

Kobieto a jak ma ci się twarz oczyścić, skoro nie wysypem pryszczy? Poczekaj miesiąc, daj organizmowi działaś. Co ty myślisz, że zeżresz tabletkę i nagle bum, pryszcze przestaną powstawać? :O Zacznij pić pokrzywę, to chyba najlepsza metoda na oczyszczenie organizmu. A poza tym jedz tran, to też dobrze wpływa na cerę. I nie dostawaj paniki, jak dostajesz wysypu :O

Gość drusilla
Nie na każdego działa pokrzywa. Ja mam cerę trądzikową, tłustą. Piłam pokrzywe przez 1,5 mc i nic mi nie wysypało, wyczyśiło. Po tych 1,5 mc musiałam przestać, bo mnie strasznie brzuch bolał po wypiciu herbaty. Ja polecam bez recepty: acne-derm, a na recepte differin.

Gość Sylwia Krukiewicz
Sama przez to przechodziła, pryszcze, wągry, okropne ślady, tłusta skóra ;( Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. A dałam sobie z tym radę z pomocą tabletek IQface sprowadzonym przez moją mamę. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/