Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qhgeehehe

Brak miesiączki, wydęty brzuch...

Polecane posty

Gość qhgeehehe

Mam 17 lat, miesiączkuje juz 6 rok, w prawdzie nigdy nie miałam regularnych miesiaczek, ale co miesiac zawsze dostawiałam , cykle miałam sredio 27 dniowe, czasem 34... Ostanio miesiącke dostałam 10 kwietnia, dzis mamy 25 maj, a ja miesiaczki nadal nie dostałam... Moj brzuch jest wydęty co jakies czas pobolewaja mnie jajniki, zrobiłam nawet 2 testy ciązowe ale wyszły negatywnie, czyli ciąże raczej wykluczam... Zauważyłam duze ilosci upławów, czasem dziwnego brazowego a czaem zóltego koloru... a 2 tygodnie przed spodziewanym okresem miałam lekko czerone zabarwione krwią , myslałam ze to okres ale jednak nie... Co to moze byc?, Dalczgeo nie dostaje okresu ?, czy mozliwe ze to przez stres?, czy moze jaaks choroba ?

Gość qhgeehehe
ffffffffffgggg

Gość gość
z takimi objawami sprawdz lepiej czy nie masz jakiegos syfka

Gość Zalamanajagoda
syfka? to znaczy ?

Gość gość
?????????

Gość gość
?????????

Gość gość
objawy jednoznacznie sugeruja ciaze, mi test dopiero pokazal dwie kreski w 8 tygodniu ciazy wiem bo od razu popoludniu przyjal mnie ginekolog a rano zrobilam test, wczesniej testy wychodzily mi negatywnie i tez mialam brazowe uplawy lekarz mowil ze to zagniezdzenie sie zarodka, pozdrawiam