Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanajagoda

Czy to jakas choroba? pomocy!

Polecane posty

Gość Zalamanajagoda

Mam 17 lat, miesiączkuje juz 6 rok, w prawdzie nigdy nie miałam regularnych miesiaczek, ale co miesiac zawsze dostawiałam , cykle miałam sredio 27 dniowe, czasem 34... Ostanio miesiącke dostałam 10 kwietnia, dzis mamy 25 maj, a ja miesiaczki nadal nie dostałam... Moj brzuch jest wydęty co jakies czas pobolewaja mnie jajniki, zrobiłam nawet 2 testy ciązowe ale wyszły negatywnie, czyli ciąże raczej wykluczam... Zauważyłam duze ilosci upławów, czasem dziwnego brazowego a czaem zóltego koloru... a 2 tygodnie przed spodziewanym okresem miałam lekko czerone zabarwione krwią , myslałam ze to okres ale jednak nie... Co to moze byc?, Dalczgeo nie dostaje okresu ?, czy mozliwe ze to przez stres?, czy moze jaaks choroba ?

Gość gość
ginekolog?......;/ masakra ta młodzież już seks uprawiają, a do ginekologa nie pójdą...

Gość Zalamanajagoda
Do ginekologa danwo bym sie juz wybrała,ale nie mam ukonczonych 18stu alet i musiałabym wybrac sie z rodzicem z tego co pytałam, niestety nie mam takiej mozliwosci...

Gość rozwódka....
ciąża? mając 17 lat to ani seksu uprawiać nie potrafisz (pewnie nie wiesz co to orgazm nie mówiąc już o miłości i namiętności czy bliskości) ani testu zrobić to nic, że wyszły negatywne kup sobie kwas foliowy jak najszybciej - jest bez recepty

Gość gość
no pierwszy raz słyszę że żeby iść do lekarza trzeba dowód pokazać

Gość gość
poszukaj prywatnego gabinetu. zapłacisz ok 100 zł a nikt nie będzie Cię o nic pytał. dziwne zwyczaje, że do ginekologa z rodzicem...

Gość gość
no pierwszy raz słyszę że żeby iść do lekarza trzeba dowód pokazać

Gość rozwódka....
ciąża? mając 17 lat to ani seksu uprawiać nie potrafisz (pewnie nie wiesz co to orgazm nie mówiąc już o miłości i namiętności czy bliskości) ani testu zrobić to nic, że wyszły negatywne kup sobie kwas foliowy jak najszybciej - jest bez recepty

Gość Zalamanajagoda
łaziłam po przychodniach, lekrz powiedziała ze nie ma prawa mnie dotknac bez zgody rodzica do póki nie mam 18 lat... a test ciązowy potrafie zrobic, wyszedł negatywnie 2 razy, a pisze tu o moim probelmie a nie po to zebys oceniała moje zycie seksualne, nie wime ile masz lat, ale czasy sie zmieniają .... teraz ciąza w wieku 17 lat to i tak sredni wynik...

Gość 5_monika
wg prawa powinnaś do ginekologa przyjść z opiekunem prawnym nie wiem czy tego przestrzegają wszyscy, na pewno w większych gabinetach tak.