Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakkkkkk

Jak sie ubrac na 1sza randke?

Polecane posty

Gość gość
autor niby ma 23 lata a zachowuje sie jak niedorozwiniety dzieciak :D nie wierze by facet nie potrafil sie sam ubrac x ty chyba chcesz pochwalic sie co masz w szafie :D to teraz dawaj kolekcje slipek :D

Gość lilu_89
co ty, oje*ales sklep ralpha laurena czy w turcji sie tak oblowiles?;D nie no joke, ale jak na kazda randke bedziesz zakladal taka, to jak dziewczyna sie obczai, to bedzie miala niezla pompe;D szczerze? jak ktos tu wyzej napisal, ubierasz sie jak wlasny ojciec, nie wiem, mi sie zadna nie podoba, ew ta pierwsza szara UJDZIE a ta zielona, co poprzedniczka popiera, to masakra, jak dla mnie. ale kazda lepsza niz czarna koszula ze srebrnymi prazkami:)

Gość Kasia Kasi Kasie
o kurde:)

Gość lilu_89
co ty, oje*ales sklep ralpha laurena czy w turcji sie tak oblowiles?;D nie no joke, ale jak na kazda randke bedziesz zakladal taka, to jak dziewczyna sie obczai, to bedzie miala niezla pompe;D szczerze? jak ktos tu wyzej napisal, ubierasz sie jak wlasny ojciec, nie wiem, mi sie zadna nie podoba, ew ta pierwsza szara UJDZIE a ta zielona, co poprzedniczka popiera, to masakra, jak dla mnie. ale kazda lepsza niz czarna koszula ze srebrnymi prazkami:)

Gość gość
ta z 14,59 kremowa w kratke ale to tez zalezne od pogody dzis jest szaro buro i zimno

Gość Ostatnia wg mnie
Ostatnia ta po lewej

Gość lilu_89

Gość gość
od pogody tez zalezne dzis jest szaro buro i zimno

Gość Ostatnia wg mnie
Powodzenia na randce

Gość gość
zalezy jaka pogoda bedzie

Gość Jakkkkkk
kazdy ma inny styl te co Ty mi wklejasz sa okropne takie dla dresow na imprezie

Gość Jakkkkkk
w ogole krotkiej koszuli nie zalozylbym nigdy. Dzieci tak maja

Gość lilu_89
http://media3.tchibo-content.de/newmedia/art_img/16/e1/f8a7892140d2/MAIN-IMPORTED/6e040e4cc5363286/Koszula-meska-czerwono-biala.jpg ale ta kafe zacina, matko i corko, musialam podeslac linki osobno, bo inaczej, ze spamuje. w kazdym razie mi taki styl odpowiada u mezczyzn, bez bajerow, elegancko, klasycznie. co prawda koszul nie uwielbiam jakos bardzo, wole zwykle tshirty, ale wiekszosc dziewczyn lubi, jak facet ubiera sie w koszule, dlatego z tym nie polemizuje;)

Gość Jakkkkkk
a takie jednolite jak teraz wkleilas to mam. forum masakryczne:)

Gość Jakkkkkk
te krotkie mi sie bardzo nie podobaja

ta niebiesko biała w pionowe paski :) no i tamta fioletowo zielono niebieska również w poprzeczne . . :) no i jak ktoś napisał słusznie - wyluzuj z tym ralphem, czasem ubierz co innego, bez przesady :D

Gość do lilu 89
ci modele są ubrani jak hydraulicy :D

Gość Jakkkkkk
Mam tez inne koszule ale zaczalem wklejac zdjecia z lewej strony szafki a mam poukladane markami. Mam jeszcze tommyiego, gucciego, abercrombie i takie tam inne.

Gość gość
ubierz jedną z tych które wkleiles tylko moze najjasniejsza w końcu wiosna jak to pierwsze spotkanie wiadomo chcesz wypaś dobrze ale jak palniesz jakąs głupote to żaden ubiór tego nie przykryje ubierz sie po swojemu nie fisiuj tylko cos jasnego zeby tą szaruge troche rozjasnić skup sie na tym co bedziesz mówił i co bedziecie robic rozmowa za bardzo szalejesz z tym wygladem jak tak ci zalezy ona to zauważy:)

Gość lilu_89
kurde, nie wertowalam tak tych koszul szczegolowo, chodzilo mi bardziej o kolorystyke. hahahaha jak dresy na dyskotece? ja ci zaraz wkleje co dresy nosza na dyskotece, to sobie porownasz:D to sa bardzo klasyczne i eleganckie kolory! moj stary tez tak mowi, ze krotkich spodni nie zalozy bo nie jest chlopcem spod bloku czy cos takiego;D chociaz koszule z krotkim rekawem tez nosi, a ma 50 lat, wiec halooooo. nie kumam co jest zlego w koszulach na krotki rekaw latem czy wiosna, ale moze jestem niekumata:D mam nadzieje ze nie stroisz sie w dlugie mankiety przy 30st goraczki

Gość gość
niejedna kobieta nie ma tyle ubran co ty w sowjej szafie ło ludzie ona jak bedzie na ciebie czekac az ty sie wyszykujesz na jakies wyjscie bedzie potzrebowała świetej cierpliwosci

Gość Jakkkkkk
no niestedy strasznie szaleje za nia. Troche sie boje tego spotkania a to juz jutro:)

Gość Jakkkkkk
no wlasnie mam zamiar jeansy zalozyc, przeciez krotkich nie bede zakladal:)

Gość lilu_89
hahaha hyraulik:D to ze kolo sobie zakasal rekawy nie znaczy, ze bedzie przy zlewie robil:D chodzi o KOLOR, wklejalam bezp z grafiki, wrazeniowo wybieralam, nie powiekszalam ich, nie znam skladu ich materialu:D gucci, tommy hilfiger, abercostam, TAKIE TAM kurde chlopaku, tylko przy niej tak sie nie nadymaj, bo sploszysz laske i ci nie pomoze nawet stylowka jacykowa;)

Gość A to jakas randka w ciemno??
czy co

Gość Jakkkkkk
Nie ja taki nie jestem traktuje to z gory wszystko:) A co do koszuli...innych nie mam wiec ubieram sie w to co mam:)

Gość gość
to teraz dobieraj na forum spodnie i buty lekko przesadzasz