Gość gość Napisano Maj 25, 2013 a więc chodzi o chłopaków. mam 16lat miałam ostatnio taką dziwną sytuację. przed szkołą zebraliśmy sie i mieliśmy iść do domu kultury. mnie nauczycielka ustawiła z chłopakiem- olkiem który jest z równoległej klasy (do najpiękniejszych nie należy) jednak on wolał sie zamienić i być w parze z kolegą niż ze mną. poczułam sie wtedy dziwnie bo wiem że sie z nim tak nie przyjaźnie ale poczułam sie pomimo wszystko mało atrakcyjnie tylko jak to jest że mam kilku kumpli którzy są przystojni, chętnie ze mną gadają, są troche starsi. i oni czasem nawet mnie gdzieś zapraszają, na obozach poznaje wielu fajnych chłopaków którzy też mnie lubią a taki olek, kurd*pel nawet mnie nie zna to już sie chce zamieniać. jeszcze później na fejsie zobaczyłam jego zdjęcie z jakąś jego koleżanką z klasy to już w ogóle było mi dziwnie? czy to może być objaw niedojrzałości ze str tego olka? bo tak czy siak nadal czuje sie dziwnie że chłopak wolał kumpla niż poznać mnie:( bo do tej pory znał mnie tylko z widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach