Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

co za kraj

Polecane posty

Gość gość

no wlasnie co za kraj ,jest duzo osob ktorzy pracy nie maja tak jak ja ,ja szukam od dwoch miesiecy wczesniej pracowalam 3 miesiace,konczy mi sie juz kasa,w moich rejonach nie ma pracy albo niska pensja ze wiecej wydam na dojazd do pracy albo potrzebuja na dwie zmiany, a ja nie bardzo nie mam jak na druga zmiane bo pozniej nie mam powrotu do domu, i kolko sie zamyka albo potrzebuja osobe uczaca sie albo z orzeczeniem o niepelnosprawnosci,mam 21 lat i sie boje ze zgine ze dalej bede zyc bez pracy bez kasy.gdy bylam na rozmowach kwalifikacyjnych to pytali czy mam powrot do domu odpowiadam ze nie,to czy moglabym zrobic sobie prawko,glupie pytanie zeby zrobic prawko to trzeba miec pieniadze i zeby zatrudnili do pracy aby sobie na to zarobic a o samochodzie to ja sie wogole nie wypowiadam,jesli na dwie zmiany a praca sie konczy o 22 godz,to nie mam jak wrocic do chaty,czuje sie gorsza jak inni maja nawet ta dorywcza prace,mam chlopaka mowil ze jestem ta jego jedyna, a jesli mi sie oswiadczy to i tak sie bede czula jakos dziwnie ta gorsza,bez pracy bez kasy powiedzmy na jego garnuszku,bo planujemy ze gdzies tak za rok przeprowadze sie do niego,moze uda mi sie znalesc prace nawet miesiac dwa zeby te pare zlote miec na jakich ciuszek, nie kupuje w drogich tylko w tanich sklepach takie po 10 15 zl zeby chociaz jedna kupic i klapki na lato,kupic jakies jedzenie do domu bo nie mieszkam sama,przez ten chory kraj w ktorym brak pracy kasy coraz drozej ludzie czuja sie gorsi ze to ich winna ze nie maja pracy nie maja nic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować