Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ups.

Polecane posty

Gość gość
to co teraz robić nie mam jak kupić te tabletki

Gość gość
po czym jeteście tacy pewni że jestem już w ciąży do tego potrzeba czasu

Gość fdgfsf
powiedz rodzica koniecznie!! oni Ci pomoga , wp*****l dostaniesz ale przynajmniej zalatwia ci tabletki i nie bedziesz w tak mlodym wieku mama ,nie czekaj a moze sie fuksnie i nie bedzies,bo mozesz sie rozczarowac

Gość fdgfsf
jak peka prezerwatywa to nie ma sie co łudzic ciaza napewno, stad jestesmy wszyscy pewni, w prezerwatywie sa przypadki ze sie wpada, a co dopiero jak peka to wtedy na 100% !!!

Gość gość
boje sie nwm jak to powiedzieć

Gość gość
powiedz mamie jestem dziwka bo oddaje swoje cialo w taki wieku, mamo pomoz mi bo bedziesz babcia

Gość gosc...
Idz do lekarza i wytłumacz sytuacje, tabletka moze byc przepisana tylko na KOBIETE w sumie w twoim przypadku na dziewczynke..Nie wiem czy wiesz ze seks jest dozwolony od lat 16.. no ale coz.. Nic juz nie poradzimy rodzice powinni cie bardziej przypilnowac badz rozmawiac na te tematy a nie ze w domu seks to temat tabu no bez przesady.. Zycze ci powodzenia.. chociaz jesli to cie pocieszy to zajscie w ciaze w niektorych przypadkach a w szczegolnosci nieregularnych miesiaczek jest bardzo ciezko zajsc w ciaze i tyle. Lec do lekarza w poniedziałek i niech chłopak skombinuje kase i tyle.

Gość gość
ale on to trzymał wylało mu się na reke i troche na moją pupe

Gość gość
ona ma dzisiaj dzien plodny , bo okres ma dostac w czerwcu kolo chyba 9 pisala takze ta ciaza jest bardzo mozliwa

Gość gthty
Gówniary nie możecie poczekać przynajmniej do 17 lat.. no bo i 16 to za mało ...

Gość gość
misiączkuje od roku albo troche więcej raz mam co 24 co 25 dni albo i tydzień przed

Gość gość
bzyka sie taka gowniara a potem oczy otwiera ze w ciazy jest jak dla mnie jestes ku r w a

Gość gość
a twoj chlopak pewnie cie zostawi jak zobaczy zdjecie usg!!!

Gość brand.new.
nic innego nie mozna juz zrobic, jak tylko wziąć tabletke, bo mogło dojść do zapłodnienia. koniec kropka. kąpanie i mycie nie pomogą.

Gość gość
co robić

Gość gość
powtarzam ostatni raz nie bzykamy się nie kochamy itp tylko to jest pedding i to jest różnica.! Nie było penetracji wejśćia do pochwy tylko dotykał

Gość gość
a dotykac to co mozna od zlobka??oddajesz swoje cialo w takim wieku bawicie sie gowniarze nie majac pojecia o tym, trzymam kciuki zebys byla w ciazy moze wtedy zmadrzejesz

Gość głupie te dzieciaki
PEDDING bo skonam ze śmiechu a gdzie wy pedałujecie ?

Gość gość
a to sie nazywa petting tak wogole gowniaro a nie pedding nie potrafisz tego nawet pisac a co dopiero reszta ,ale masz za swoje oddawanie sie w takim wieku, gratuluje bedziesz mama

Gość gość
heheheheeheheheh pedding heheheheehehehehehheehhehe wczesniej tez takiej nazwy uzyla !!!!!

Gość gość
ale teraz nie dostane tych tabletek bo jest późno jutro jest niedziela i to tylko 72 godziny ja zaraz idę mamie powiedzieć wyjaśnić tylko mój chłopak przyjedzie bo zrobimy to razem ale proszę nie obrażajcie bo specjalnie tego nie chciałam i każdy popełnia błędy ja wiem że beznadziejnie zrobiłam i żałuje

Gość gość
sama jestes pedding

Gość brand.new.
daj znać jak poszła rozmowa z mamą.

Gość gość
już sama nie wiem co pisze to wszystko ze strachu cała się trzęse a wy odrazu mnie zjeżdzacie

Gość gość
a co z tymi tabletkami.' jak je dostane

Gość Mimika bo
Najlepiej jak poprosisz mamę o pomoc. Nie myśl o tym że będzie zła , to za poważna sprawa od której zależy twoja przyszłość !

Gość gość
ona jest o byle co zła. Ale musze jej powiedzieć lepiej teraz niż żeby miała widzieć jak brzuch mi rośnie. ale te tabletki jak je dostane jest późno a jutro jest niedziela lepiej to się zabić

Gość gość
powiedz mamie wpi erd oli ci ale przynajmniej nie bedziesz mama

Gość gość
jedzcie do szpitala polozniczego albo ginekologicznego badz tez nawet do pediatry gdzie ma dyzur

Gość gość
Mam już wszystko za sobą i było kej wysłuchała nas nie krzyczała zrozumiałą nas i pomogła jutro będę miała tabletki bo kuzyn jeździ po aptekach i jutro rano pojedzie po tabletki więc wszystko się ułożyło