Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jem za duzo jak na 16 latke?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 16 lat, boje sie ze za duzo jem co sadzicie o tym jadlospisie? przykladowo na sniadanie zjadlam szklanke platkow fitness, jogurt naturalny 150 gr, pol banana i kawe z mlekiem II sniadanie kromka chleba zytniego z maslem, szynka i rzodkiewka, mala mandarynka Obiad - 4 chohelki pomidorowej, pol woreczka ryzu, podudzie z kurczaka (bylo w zupie) Podweczorek serek wiejski z lyzeczka miodu Kolacja kajzerka z zoltym serem, pomidorem i salata, herbata Martwie sie ze przeginam :c

Gość gość
buhahaha jakie dziecko jesz za malo, ja jestem w podobnym wieku i duzo wiecej jem i jestem zdrowaaaaaa

Gość gość
To nawet na dietę odchudzającą za mało ... Jeśli tak jesz od zawsze to ok , ale jeśli dlatego ,że chcesz się odchudzić to powinnaś jeść więcej ;)

Gość gość
Zawsze tyle jadlam, tylko kiedys jeszcze po kazdym posilku slodycze, teraz ich nie jem, bo zle wplywaja na moja cere

Gość gość
Co na przyklad dodalibyscie do tego jadlospisu?

Gość gość
Owsianka na mleku jest bardzo sycąca i zdrowa ,owoce , surówki .

Gość gość
Owsianki jadam kilka razy w tygodniu, owoce codziennie, na prawde jem za malo? :o Jak tak jem, to jestem najedzona na full, stad moje pytanie.

Gość gość
Więcej warzyw i owoców.

Gość gość
Malutko jesz.Jedz wieksze porcje,wiecej warzyw i owocow,wiecej zdrowych tluszczy i bardziej wartosciowe sniadania:)