Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazonna

Dramatyczne obserwacje dotyczące ślepego kopiowania mody

Polecane posty

Gość Przerazonna

Przerażający jest całkowity brak krytycyzmu współczesnych polskich dziewczyn! Nie wiem jakim trzeba być bezkrytycznym ,żeby mając patykowate nogi chodzić w zwężanych rurkach a mając d**ę jak traktor w obcisłych leginsach, takie bezmyślne, bez najmniejszego wysilenia rozumu kopiowanie mody jak te papugi. To nawet nie jest śmieszne. To jest żałosne ! Wniosek jest taki że zaczym się w coś ubierzesz spójrz KRYTYCZNIE I OBIEKTYWNIE w lustro !

Gość zgadzam się, większość
dziewczyn nie potrafi się ubrać ładnie, stosownie do swojej sylwetki. Większość chce być "modna" a efekty są żałosne. To jakaś plaga: im dziewczyna grubsza tym bardziej prawdopodobne że włoży legginsy. Może gdzieś w telewizji mówią, że legginsy wyszczuplają i w to uwierzyły? Nie wiedzą biedne, że niemożliwe jest wyszczuplenie 80 kilowego ciała, trzeba po prostu schudnąć,a nie zakładać legginsy w nadziei że nikt nie zauważy, że ma grube uda.

Gość jest tak bo kobiety
w większości są głupie, nie potrafią myśleć samodzielnie i chcą być takie jak inni. Dlatego wszystkie ubierają się modnie i tak samo. Czasem wyróżniają się w jakis żenujący sposób np. wkładając 30 kolczyków w jedno ucho. Mało która dziewczyna ubiera się jakoś ładnie i oryginalnie. Większość wygląda jakby robili je na taśmie.

Gość jooozek spod monopolowego
ważna sprawa ! kobiety pokazują za mało cycków! mam nadzieje że nadejdzie moda na chodzenie w samych stanikach

Gość jest tak bo kobiety
o to to na pewno, jak nadejdzie moda na pokazywanie cycków na pewno pokażą, na pokazanie c*pki- też pokażą, bo muszą być modne.

I kolejny temat o tym jak to osiedlowe plotkary nie mają większych problemów niż oglądanie d*p swoich ludzi na ulicach i ocenianie ich wyglądów. Dosłownie wypisz wymaluj te "stylistki" z idiotycznych programów które każdego ubierają tak samo i mają w gdzieś czy tej osobie się to podoba.

Gość powód został podany wyżej
laski ubierają się modnie i tak samo bo nie chcą się wyrózniać i chcą upodobnić się do "gwiazd". podążają ślepo za modą i nie widzą że wyglądają żałośnie w tych swoich ciuszkach

te co nie podążają za modą też wyglądają żałośnie, dla takich dziuń-specjalistek KAŻDY wygląda żałośnie ;)

Gość gość
i tak wszyscy skonczymy w piachu wiec czy to wazne jakie szmaty mamy na sobie?

Hehhe. Jeśli dziewczyna ma szczupłe zgrabne nogi, niech ubierze sobie dżinsy podkreślające jej walory! Ja na przykład nie mam prawie wclae biustu (ma jeszcze czas) za to mam dosyć szczupłe nogi, może troszkę krzywą łydkę, no ale cóż ideałow nie ma ;) Dlatego też podkreślam zalety a wady ukrywam wiecie o co kaman ;) Leggisny też chętnie założę, spódnicę również (uwielbiam) No, ale teraz u mnie w gimnazjum laski to tylko rurki, bluzy, modne ubrania z sieciówek, conversy, vansy. Jak masz Vansy jesteś cool. Jak nie to Cię w d***e mają. Oczywiście w szkole u mnie są dziewczyny kupujące w lumpach naprawdę świetne rzeczy, łączące sweterek ze spódniczką, koszulę ze spódniczką, alladynki i bluzka - to naprawdę fajnie i ciekawie wygląda. ;)

Gość zaciekawiona obcymi stopkami
Ryśka, co tam masz w stopce? co to za zberezieństwa? :classic_cool: