Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie lozko dla 4 latki?

Polecane posty

Gość ja mam takie samo
u nas sie sprawdza pokoik jest nieduzy i po zlozeniu nie zajmuje az tak duzo miejsca wykonany ladnie i dobra pianka takze dziecko spi wygodnie

Gość gość
bo patrze na strony i ciezko znalesc takie lozka. ja takie mialam jakies 20 lat temu. znasz jakies firmy co maja takie lozka.?

Gość gość
Też miałam takie jako dziecko i śpi się na tym fatalnie, materac z pianki odgniata się w moment... Nie mówiąc o tym że cena wysoka jak za taki koszmarek. Możesz kupić jej normalne łóżko, a jak chcesz żeby miała siedzisko na dzień to wystarczy kilka poduszek i ładne nakrycie, a do tego jakiś pojemnik na pościel.

Gość gość
mi sie na takim dobrze spalo. i dosc dlugo na nim bo jheszcze jako nastolatkja czyli 17 lat mialam. mi chodzi zeby bylo nie za szerokie. ale dlugie po rozlozeniu. zeby bylo wiecej miejsca w pokoju.

Gość jamam takie samo
no coz 20 lat temu jakosc była gorsza bo i materiały były tandetne teraz pianki sa naprawde o niebo lepsze i dziecko spi dobrze wazne zeby kregosłup sie nie zapadał - ja szukałam w internecie dosyc długo bo firm jest trochu wpisałam łozeczka dla dzieci ale kupilam ostatecznie u tapicera w moim miescie ktory robi takie wiec widziałam jaka pianka jakie sprezyny i jestem zadowolona

Gość mama  dziewczynki z bielska
a my mamy takie jak pisała poprzedniczka na poczatku tematu fajnie sie sprawdza w małych pokoikach plusem jest to ze mozna schowac posciel i jest miejsce do siadania proste rozkładanie