Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia21465

moj chlopak nie chce zalozyc fejsika

Polecane posty

Gość klaudia21465

Czemu on jest taki zacofany. Dzisiaj fb maja wszyscy tylko on nie ma. Prosilam go ,blagałam a on nic. Moi znajomi smieja sie z niego z tego powodu. Troche mi wstyd za niego. Kochani jak go namowic ?

Gość gość
sama mu zaloz i podaj haslo

Gość BlondKicia
To tylko fb, powinnaś się cieszyć nikt Cię nie będzie śledził, możesz mieć wolny status i pisać z innymi

Wy żyjecie tylko tym Facebookiem. Życia prawdziwego nie ma? Kij z tego że się śmieją? Może jeszcze zostaw go bo taki zacof jest? Może to wy jesteście jacyś zacofane noł lajfy? Ile Ty masz lat? Bo nie dalabym Ci więcej niż 14, chociaż sama tyle mam. Skoro nie ma fb ma jakiś powód do tego. Też nie mam i jakoś moi ;znajomi; nie śmieją się z tego. Bo nie wiem co w tym śmiesznego.

Ja i moj narzeczony nie mamy fb i jakos nikt sie z nas nie smieje:P nie naciskaj,jezeli nie chce to uszanuj jego decyzje.

Gość gość
o bożeeeeee dziewczyno PRZEGRAŁAŚ ŻYCIE że z nim jesteś, ja bym sie pocięła..... aha, to nie jest forum dla gimnazjalistów.

Gość klaudia21465
chyba go zostawie z tego powodu :( szkoda 5 lat razem smutno troche

Gość aaaaaaaaaaabbbbbbbbbcc
wk**wia mnie już ten fejsik:P dajcie se siana ...

Gość gość
Jak wam powiem jedno nk i fb to jedno wielkie nic przed wielkie G

Gość gość
Ja miałam konto na Fb. Po jakimś czasie zaczęłam obserwować coraz głupsze wpisy znajomych, ich szpanerstwo i chwalenie się tym, kto zamieści lepsze zdjęcia z egzotycznych wycieczek itp. Któregoś dnia usunęłam konto, tak jakoś odruchowo... A dziś wcale tego nie żałuję. A co to, jak już nie mam konta na Fb, to jestem odmienna od otoczenia? Nie wszyscy chcą być ,,nowocześni''

Gość klaudia21465
koorwa jaja sobie robie a wy sie jaracie :D

Gość gość
A może zamiast robić sobie jaja lepiej by było trochę pouczyć się ortografii. Naprawdę miło się czyta teksty bez błędów. Pozdrawiam.

Gość Załamana93śląska
Ja mojego byłego namówiłam :P Po długiej dyskusji zapytał "Po co Ci to?" Odpowiedziałam, że po to by go dać na status "w związku z Mateusz Ć.." I założył :D A jak zerwaliśmy od razu usunął facebooka.

Gość klaudia21465
prosze zacytuj mi ten blad ortograficzny bo nie widze zadnego :) jesli chodzi Ci o polskie znaki to rzadko uzywam

Gość gość
ja nie mam "fejsika" i nie cierpie z tego powodu..

Gość gość
Bardzo proszę: koorwa-takiego słowa a raczej przekleństwa nie znam.

Gość Klaudia21465
A to takie spolszczenie z laciny :D

Gość gość
a ja sie smieje i mocno wspolczuje tym, ktorzy maja konta na fb ze wzgledu na wytracanie danego nam od Boga czasu na tak prymitywna jalowizne, ktora najczesciej na owym portalu gosci. Klaniam sie nisko wszystkim ludziom na poziomie, ktorzy zanim sie obnaza ze swej intymnosci najpierw troche pomysla

Gość wifigdańsk
nie namówisz.chyba dorosły jest i sam decyduje. ja też nie mam i żyję. i nikt się ze mnie nie śmieje a gdyby nawet to nie przejmowałabym się. skoro nie chce to jego wola. ma do tego prawo.

Gość gość
Dzisiaj fb maja wszyscy tylko on nie ma chciałas powiedziec dzisiaj wszyscy idioci fb maja