Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samsungia

Jak zatuszować brzydkie blizny

Polecane posty

Gość Samsungia

Witam. Mam poważny problem. Otóż zbliża się lato a ja nie będę mogła założyć ani spódniczki przed kolana ani spodenek. Jestem sfrustrowana. Przez jakiś czas a ściśle jakieś 3 lata po operacji nogi (złamanie z przemieszczeniem) po prostu nosiłam spodnie i długie spódnice i jakoś mi to nie przeszkadzało. Ale gdy troszkę schudłam, połaziłam po sklepach, naoglądałam się fajnych ciuszków to po prostu zatęskniłam za spodenkami, spódniczkami itp. Chciałabym choć od czasu do czasu jakoś ukryć bliznę po operacji na łydce - ok. 25 cm od kostki w zwyż. Jest beznadziejna: jedna szrama po cięciu i pięć śladów po śrubach:( Pomoże ktoś?

Gość Samsungia
:)

Gość Kant dupy
Jeśli Cię stać to możesz ja usunac i pozbyc sie problemy na zawsze a poza tym nie wiem jak ona wyglada, jesli jesy wypukła i tak bedzie widać nawet jak czyms posmarujesz, jesli nie to mozna zakryć mocno kryjacym podkładem, sa takie nawet specjalne na blizny albo rajstopy w sprayu Sally Hansen troche zamaskuja.

Gość Samsungia
@ kant d**y te wklęsłe po śrubach to nie wiem jak potraktować ale tą podłużną... to dzięki. Przyjrzę się temu bardziej. A może coś dam radę zrobić

Gość Kant dupy
A tak poza tym to nie przejmuj sie za bardzo :) Ludzie nie zwracają na to zbyt wielkiem uwagi, poza tym prawie kazdy ma cos do ukrycia. Moja kolezanka ma taka około 20cm na udzie i kolanie po operacji i naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi, bo ona nie robi z tego problemu. Chodzi w krótkich spodenkach a nawet ja, chociaz ciagle chodziłysmy razem zauwazyłam dopiero jak ktos ja o to spytał ;)

Gość Samsungia
No tak, może trochę histeryzuję ale jak mi tak kostka czasem spuchnie to wszystko dużo WIECEJ wygląda. Chodzi mi tylko o te ślady po śrubach (nie widzę możliwości ich zatuszowania i nie stać mnie na operację plastyczą) - no chyba że znowu połamię się i zagrożę sprawą sądową za mało estetyczny zabieg :))) bo z resztą dam rade, Dzieki i tak za odp

Gość gość
są chyba jakies zakrywające podklady na cialo, tak samo jak na twarz tylko na cialo, moze poszukaj sklepach

Gość MałaGocha
Ja miałam okropne blizny po trądziku na ramionach, wstydziłam się nosić koszulki bez rękawów, w końcu zdecydowałam się na zabieg redukujący. Znalazłam we Wrocławiu klinikę WellDerm, widziałam, ze mają dobre opinie i jestem bardzo zadowolona, naprawdę warto było w nich zainwestować, teraz się o wiele lepiej czuję :) Tutaj więcej info: http://www.kowbojki.pl/pokaz/powiekszanie-ust-warszawa-298236/2#odp_4558355