Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ranswistic

Dzieciństwo - wasze wspomnienia

Polecane posty

Gość Ranswistic

Pamiętacie te karteczki co się trzymało w segregatorach??? albo te elektroniczne zabawki-zwierzątka, które trzeba było karmić?

Gość gość
a pamietacie kilpę i cymbergaja, aaaaaaa?

Gość wnwoyjt
czarna wołga

Gość gość
batiuszka Stalin, tego nigdy nie zapomnę, brrrr

Gość gość
gumy Donald i soki w woreczkach, albo z saturatora!

yeeah jajka elektronicznme i budy karmiłeś pieska kościami am am jedna kość, druga i po boku był wskaznik głodu i samopoczucia, piesek zrobił kupę i jak nie sprzątnąłeś to było dużo kup i muchy latały, nie pamiętam czy piesek też zdychał i było r.i.p? Bardzo wzbogacająca i mądra zabaweczka to była. Gdzie można takie dostać dziś?

Gość gość
tamagotchi jest aplik na androida ;)

Gość Ranswistic
haha no właśnie też bym sobie chętnie kupiła takiego zwierzaczkaaa ale wątpie żeby dało się gdzieś taki coś dorwać;) inne moje wspomnienia: - seriale - pamiętam Policjantów z Miami, MacGyvera, oglądałam zawsze - albo takie coś że dotykasz kogoś i tajesz mu zarazę i mówiesz SKIŚNIESZ chyba że się skrzyżuje palce to jest się nietykalnym hahahaha

Gość Ranswistic
ale aplikacja na androida to nie to samo;/ tamto było zamknięte w kultowym plastikowym jaju z zawieszką;)

tamagoczi jest do kupienia na allegro :P jest tego pełno

Ranswistic - pamiętam jak w klasie każdy dotykał i mówił 'kampa' kto mial skrzyzowane palce tego właśnie nie dotyczyło a jak nie mial kogo dotknąć to liczyło sie do 10 i wtedy skisłeś haha :D

Gość Ranswistic
a propos płatków spamerze! to pamiętam jak jadłam nesquiki, corn flakesy, kangoo, chocapic. a kangoo zawsze zjadałam bez mleka i mama się złościła

Gość gość
pamietam, a wy pewnie tez lata 90?? :) u nas tez gralo sie w podchody,klasy, zbieralo zwierzaki do kartonow i sloikow czesto gralam w chinczyka karteczki mam do dzis :D pamietam jak w gume tez gralam albo na rolkach jezdzilam lody panda czy jaKOS tak i slynne calipso elektroniczna tablica do rysowania +taka prawdziwa jak w szkole mialam pelno zabawek swietne wspomnienia] komputer dopiero w 5 klasie pojawil sie wiec dziecinstwo wspominam lepiej niz beda to robic dzieciaki urodzeni w 2005 +

Gość Ranswistic
kampa??? pierwsze słyszę/widzę

Gość gość
albo teksty w stylu raz dwa trzy baba jaga patrzy twoja stara to twoj stary xD

Gość Ranswistic
a oglądał ktoś MacGyvera??

Gość gość
A pamietacie zoey 101 tak z kilka lat temu lecialo. jeszcze wczesniej to teletubisie, muminki, ta ciuchcia..

Gość gość
Pamiętam jak wszystkie dzieciaki z osiedla szły grać "w nogę" a potem do sklepu na oranżade Jaś w szklanej butelce. I kiedyś ktoś rzucił tekst że za 20 lat w tym samym gronie będziemy się spotykać na piwku po pracy. A teraz się widujemy raz na 5 lat :(

Ranswistic Co szkoła/podwórko to może inaczej mówili. U mnie w trójmieście była kampa :P

w chinczyka gramy do tej pory.Jest tak zponiewierany,poplamiony,piaki kazdy z innej parafii.Chyba ma ze 30 lat,ale jest zawsze z nami na wakacjach.nawet moja zagraniczna tesciowa nie wyobraza sobie wakacji bez chinczyka. Kto z was pamieta sperial OSIN albo W LABIRYNICE ? Tez graral w gume a tata mial magnetofon szpulowy...i piosenki ktore ciagna sie za mna przez cale zycie. Pamietam koncert Pink Floyd w srodku nocy na ametysccie(drewniany i czarno-bialy) Pmietam ,gdy przyszedl stan wojenny,siedzialam pod stolem u prababci i nie wolno mi bylo powiedziec slowa. Pamietam zomo w przedszkolu.Mialam 5 lat.Pytali o tate.

ahh paamietam.Misie Haribbo po 5 gr za sztuke.teraz nikt nie sprzeda,bo nie higieniczne.I orezada w w woreczku.Gumy donald z historyjakami a potem Turbo. Zbieranie puszek i kartonikow.

Gość Ranswistic
faktycznie podobny wątek;) przypomniały mi się jeszcze kooltowe złote myśli-pamiętacie te koperty z odpowiedziami??? u mnie w szkole wszystkie dziewczyny miały złote mysli w takich materiałowych okładkach;) matko jaka dziecinada;D