Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gek

ciężki temat, nie wiem co myśleć/robić

Polecane posty

Gość gek

Może nie będę zaczynać od samego początku, bo zrobiłby się referat i nikomu nie chciałoby się go czytać, a zależy mi na jakiejś opinii. Sprawa wygląda tak, że spotykam się od jakiegoś czasu z facetem. Sorry.. za dużo powiedziane. Nie jesteśmy razem, mało wiemy o sobie, nie interesuje mnie jego życie prywatne/rodzinne (podobno ma żonę i dziecko, ale on zaprzecza- nie moja sprawa). Pracujemy w jednej firmie, poza pracą seks, kawa, spacery itp. Dodam, że układ dla mnie jest idealny, przez przeszłość nie potrafię się zaangażować na poważnie, ale dziś nie o tym haha. Jemu też się bardzo to podobało. Od prawie dwóch tygodni nie widzieliśmy się, ja mam to do siebie, że mam gdzieś facetów nawet w takim układzie i nie pisze jak nie mam po co, on też nie pisał, nie dzwonił, więc cisza. Przedwczoraj napisał czy jestem na niego zła, oczywiście, że nie jestem, chciał się spotkać, powiedziałam, że w sobotę. Nie wysłał smsa jako potwierdzenia soboty. Dziś napisałam jedynie , że jeśli chce możemy się spotkać.. cisza. Koniec naszego układu? Co w ogóle o tym wszystkim myślicie?

Gość gek
mogę liczyć na jakąś chociaż krótką opinie ?

Gość gość
Ale po co ci opinia skoro masz to gdzieś ????