Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beniu i banka

samotnosc

Polecane posty

Gość beniu i banka

Witam wsyzstkich,pierwszy raz korzystam z takiego forum ale w pewnym czasie jest mi bardzo zle ze soba i nie umiem sobie z tym poradzic. Niestety nie mam rowniez z kim o tym porozmawiac,poniwaz nie mam chocaz jedej zaufanej osoby. wszystko zaczelo sie ponad 6 miesiecy temu gdy rozstalam sie z chlopkiem..na poczatku nie bylo az tak zle,ale od ponad 3 mieiacy czuje straszna pustek .budze sie smutna i znudzona zyciem,a zasypim z placzem. od czasu gdy skonczylam studia nie mam znajomych. za kazdym razem gdy do nich pisze lub dzwonie ,mowia ze nie maja czasu. mogla bym zrozumiec gdyby to sie wydrzylo raz lub dwa..ale trwa to juz od ponad 4 miesiecy na uczelni zawsze mnie lubieli i wydawalo sie byc ok. dadotkowa udreka jest dl mnie brak faceta..umawiam se na randke,fceci przed spotkaniem sa mili,wydaja sie zainteresowani,,lecz niestety wszysto sie konczy na jednej randce..a spotkalam sie juz z masa facetow i ciagle nic. nie mam z kim porozmawiac,komu sie wyzalic. jest mi strasznie zle...coraz czesniej mam dziwne mysli.o cpaniu..o piciu.lub o samobojstwie. nie chce tak skonczyc. z gory dziekuje za poswiecenie czasu na przeczytanie mojego wpisu i komentarze.

Gość ;lkk[[[[
nie masz jakiś zainteresowań? Skonczyl sie etap studiow, szalenstw studenckic, mlodosci uczniowskiej, teraz przeszlas do kelejnego etapu zycia i to normalne ze potrzebujesz czasu by sie zaaklimatyzować w nowej roli.

Gość Mateusz12121212121212
16162292gg

Gość przeem
hej. A z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
a rodzicow masz chociaz? jesli tak to ciesz sie z tego. ja tez jestem samotna, czas spedzam sama, chyba musze sobie kupic kota ;)

Współczuje bo wiem co to znaczy samotność.

Gość gość
samotność to nic złego o ile potrafisz się w niej odnaleźć. Ja całe życie byłem sam i dobrze mi samemu. Są osoby, które nie potrafią być same i są osoby, które w samotności się czują dobrze.