Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka247

W zasadzie

Polecane posty

to chciałam tylko zapytać, czy jest tutaj ktoś zorientowany co do tego, czy kafe "się" naprawi, czy pozostanie jednak w osnowie "do granic cierpliwości i działamy...brzdęk.......do granic cierpliwości i działamy...brzdęk" itd.

W sumie c*****o to zabrzmi, ale cieszę się, iż zwiastunem tak okrutnej informacji jest tak z***bista osoba :classic_cool:

Iskra:D choo na seks w takim razie:classic_cool: wiesz...wróciłam z dzamprezy, troche wypiłam i zeksu mi się kce😭

Gość naj39
no to masz w tej glowie

Di a co mam zabrać? Bo mi się też chce! Co więcej ja też po imprezie! Nooo byłam kierowcą, ale się zbeszcześciłam w domu...troszeczkę :D

Gość naj39
zreszta nie patrz na to patrz jak zyjesz

Iskra no ja Tobie mam mówic co?:O:P jakies fajne gadzety weź nap źelasko :Dmam stos prania do prasowania:o

Gość Moh1
Kobity zrobić to z wami?Na poczatku calucie cie,lize szyje,sutki,coraz nizej,w koncu robie ci minete,jedna reka masuje twoje cyce druga wkladam do twojej buzi bys mi je ssala,masujesz swoje piersi i lechtaczke,potem ty obciagasz mojego,u: http://bobdoc864.blogspot.com/ ,potem biore cie na pieska,ciagne za twoje wlosy bym mogl cie lizac po szyi,karku,nastepnie,rozgwiazda,spirala,na jezdzca,lyzeczka

Mol, Ty się naucz do kobiet pisać, bo po tym wszystkim co przeczytałam, to mam raczej ochotę p*****lnąć cię w czereb tak, żeby ci się roladą z Komunii odbiło, aniżeli oddać swoje ciało w twoje ręce. Niby wszystko jak się patrzy, ale oprawa do d**y Dii, bo jest sprawa! Ja nienawidzę prasować... Że tego... Poprasuje ktoś inny a ja okna umyję, co? Drinkoi zrobię.. na rurze zatańczę(TAK, TAK!!!!):D :)

Gość naj39
ej nibadzcie tym co kon pod brzuchem nosi dajcie mu troche satysfakcji

Mol, masz trochę satysfakcji. Może być? A tak w ogóle top co koń pod brzuchem nosi?

Iskierko dobrze Cię widzieć, już w takim stanie grawitacji, z lekka po uruchomieniu ;)

Z lekka! Ponieważ żeby mnie uruchomić, trzeba trafić w to "COŚ" ;) wiesz o co chodzi. Ale udało się tylko jednemu tutaj :D ;) Pa Stafciu ;)

Śpij tzałkiem dobrze :P otworzę okno, żeby wiatr rozpostarł zasłony, bo klimat musi być, kiedy Ona uruchomiona :D i jak zwykle będę nieznośny, żeby nie powiedzieć, że natrętny ;)