Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna29

JAK ZOSTAC PRACOWNIKIEM HUMANITARNYM???? jak to zrobic?

Polecane posty

Gość dziewczyna29

jesli wiecie podpowiedzcie mi- chce zostac osoba, ktora bedzie wysylana na misje w miejsca dotkniete kataklizmami, wojnami itp. nie chodzi mi pieniadze- moge zarabiac malo aby starczylo na zycie i oplaty. chce pomagac innym rowniez w niebezpiecznych warunkach. gdzie sie zglosic, jak to zrobic? zaznaczam ze nie interesuje mnie wplacanie pieniedzy na podane konta- chce pomagac czynnie a nie finansowo. z gory dzieki za odpowiedzi

Gość j56y4f674
wejdz sobie na strone PAH-u tam masz liste wymagan na dane stanowiska

Gość dziewczyna29
tak bylam na tej stronie. tam jest tylko 1 oferta-juz nie aktualna- stazysta do dzialu komunikacji. a ja chciala bym pracowac fizycznie i pomagac czynnie a nie siedziec na telefonie, redagowac pisma itp. mam tam zadzwonic i zapytac czy nie szukaja pracownikow?

Gość gość
p******a jesteś

Gość dziewczyna29
oj sory jest wiecej ofert. niestety nie spelniam niektorych wymogow. a czy jest jakas inna organizacja tego typu, ktora nie ma az tak zawyzonych kryteriow? dlaczego jestem po****na? czy to takie dziwne, ze chce pomagac? wiem, ze mogla bym zostac wolontariuszem np w jakims domu dziecka- niestety nie jestem bogata i nie moge sobie pozwolic na prace za darmo.

Gość dziewczyna29
up