Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaiohgfreo

co mogą oznaczać takie dolegliwości?

Polecane posty

Gość kaiohgfreo

czasem jak się przeciągam np. rano lub leżę i nagle kichnę to bolą mnie jajniki lub jakiś narząd/składnik budowy znajdujący się w tym miejscu. trwa to chwilę, ale jest tak silne, że zwijam się z bólu i zawsze dotyczy jednej albo drugiej strony. od dziecka porównywałam to do naciągnięciem mięśnia albo więzadła, ale jak się interesowałam tematem to wszystko dotyczy kobiet w ciąży, a nie dzieciaka/nastolatki/dorosłej bezdzietnej kobiety :o czy ktoś czegoś takiego doświadczył i może mi powiedzieć, że nie tylko takie akcje w ciąży są tutaj normą?

Gość gość
Ja mam to samo. Najczęściej przy kichnieciu. Ostry silny ból po kilku sekundach przechodzi. Właściwie nigdy się tym specjalnie nie przejmowałAM...

Gość kaiohgfreo
ja niby też nie, ale tak z zainteresowania po ostatnim napadzie przeszukałam neta, a tam same babki w ciąży o tym piszą to aż się przestraszyłam, że coś ze mną nie halo i mam niedorozwiniętą macicę/jajniki czy inne wnętrzności :D ale może to wynika z tego, że ciężarówki to panikary, więc o wszystkim piszą. pocieszyłaś mnie, mogę spać spokojnie :classic_cool: