Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardze ludzmi slabymi czyli

Polecane posty

Gość gość

sfrustrowanymi i zazdrosnymi, ktorzy zamiast dazyc do polepszenia swojej sytuacji i odtrucia duszy wadzą wszystkim wokół TACY POWINNI BYĆ UTYLIZOWANI, też tak sądzicie? :) pozdrawiam .. :)

Gość gość
nie pytałam czy ktoś jest chetny;)

Gość gość
sama jesteś sfrustrowana i zazdrosna, jak widzisz kogoś lepszego od siebie to cie skręca z zawiści, co oznacza, że powinnaś się zutylizować i uwolnić świat od siebie.

Gość gość
mój tata wchodził mi do wanny :(

Gość gość
w takim razie ktos kto jest zazdrosny to jest lepszy??? naucz sie czytac ze zrozumieniem... analfabetko .

Gość gość
zreszta czego moge sie spodziewac jak tutaj sa sami frajerzy :D z nielicznymi wyjatkami. ja mam swoj swiat ktory budowałam latami, super osobowość pod względem relacji z ludzmi, rzygam na tych którzy swoim jadem tylko truja otoczenie, boze jaki swiat bylby piekny gdyby nie bylo przegrancow...

a na czym jeszcze polega twoja wartość o ile w ogóle ją posiadasz, bo same relacje z innymi nic nie znaczą. Masz w sobie tyle nienawiści, że na pewno jest ona spowodowana furą kompleksów.

Gość gość
nienawisc mam ale tylko do tych miernot... w******ja mnie tacy ludzie, sa zdolni do wielu najgorszych rzeczy ktorych ja bym w zyciu nie zrobila, nawet przez mysl by mi nie przeszlo. wartosc sama w sobie mam ogromna i jestem tego swiadoma. jestem ponad wami bo wolna od kompleksów. mam satysfakcjonujące zycie pod kazdym względem. zrozumieja to tylko ci, którzy sa mi podobni.:)