Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy niewiem co robić

Polecane posty

Gość gość

bylam dziewica ale zaczelam wspolzycie i wpadlam aw panike ze moglismy wpasc podczas stosunku gumka zeszla i mielismy sex przerywany ale z gumka dodam ze wczesniej nie mialam miesiaczki i przez zaburzenia hormonalne i jak wpadlam w panike i zaczelam brać pigulki antykoncepcyjne ktore juz szybciej bralam dodam ze wzielam zaraz po stosunku okazalo sie ze mam nadzerke jak bylam u lekarza czy jest mozliwa ciaza,dodam ze wczesniej zanim zaczelam wpolzycie mialam klopoty hormonalne i mialam tydzien nocek i zaczelam brac tabletki na odchudzanie i zmienilam diete a pigulki pominelam 2 o odstawilam co teraz

Gość gość
jest szansa 50/50 zbieraj na wózek albo na super wakacje obie wersje możliwe :classic_cool:

Gość gość
nawet jak od stosunku biore piguly jak p[oszlam do gina powiedziala ze trzabylo wziaść po stosunku 72 ale mi nawet niemial kto ich wypisać dlatego wzielam pigulki i od plamienia zaczelam je brac

Gość gość
lekarz stwierdzil ze biore je na wlasna odpowiedzialnosc i najszybciej w 4 tygodniu widać ciaze niechce tyle czekać bo niechce dziecka a i jak skoncze brac pigulki to dostane okres i by ich niebrać dalej tylko przyjsc na cytologie i niewiem co dalej???

Gość gość
A kto wypisał Ci anty jeśli nie miał Ci kto wypisać 72h po? I czy tabletki brałaś przed stosunkiem? Bo jeżeli nawet zaraz po stosunku to i tak nie zadziałają. Możesz tylko zaszkodzic dziecku jesli bierzesz je cały czas. Tabletki działają już od pierwszego dnia lecz tylko gdy bierze sie od pierwszego dnia miesiączki.

Gość gość
tabletki anty zaczelam brać od lutego i pominelam kilka pozniej mi sie tez spoznial okres a zostalo mi sie opakowanie jak poszlam do lekarza do szpitala i powid\edzialam ze potrzebuje tabletki po 72 to mnie olala nawet babka niechcciala o tym slyszeć i odeslala mnie do mojego gina a okresu niemam od 29 marca do teraz kjak zaraz po stosunku w 3 edniu robilam test wyszedł negatywny kiedy teraz powinam zrobić ??????lekarz muwil muj ze ciaze dopiero widać w 4 tygodniu a ja sobie na to pozwolić nie moge