Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwalt

Polecane posty

Gość gość

Moj kolega zaciagnal mnie do piwnicy tam przywoazal i zaczal mnie i siebie rozbierac nie moglam.krzyczec bo zaklekil mi usta . Zaczal mnie dotyka piescic.az odwiazal mnie i kazal kleknac i zrobic loda odmowilam. Zaczal mnie bic.wszysko mnie bolalo potem jak sie szArpalam.wkladal mi do pochwy tozne przedmioty np Babany ogorki penis kolczasty swoja reke Potem spytal czy komus powoem odpowoedzialam ze tak zaczal mnie dusic.potem zagrozil ze jak to powiem to to sie powtorzy .pomocy,!!mama osc na polcje.boje sie co mam zrobic.?to naprawde sie zdarzylo

Gość tvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvtvvvvvv
oczywiscie ze masz to zglossic i idz na obdukcje jezeli masz slady!!!

Gość gość
idź na policję, to nie kolega tylko zwyrodnialec. Wiem, że to jest upokarzające opowiadać obcym ludziom na komendzie takie wydarzenie, ale chyba nie zamierzasz puścić mu to płazem

Gość gość
i do szpitala na obdukcje, zdjęcie dna delikwenta inaczej sie wywinie

Gość gość
dokładnie g****icieli trzeba karać. Jeżeli Ty mu odpuścisz może poczuć się bezkarny i zg****i jeszcze jakąś dziewczynę

Gość gość
dziewczyny bardzo wam współczuje w busach do belgi dzieje się tak samo nie wiem skąd mają środki usypiające i ludzi cukierkami częstują i wtedy gwałcą kobity byłam świadkiem nie zjadłam cukierka i poszłam do toalety a pani o bok ani czołg by nie obudził jak wracałam to kierowca leżał iiiiii ohyda na niej strasznie się wystraszyłam udałam że nic nie widziałam i stanęłam za słupem bo co ja z psychopatą podyskutuje był tel na policje ale cóż jak ja się bałam a ta pani nic nie pamiętała i nic do nich nie mówiła siedziałyśmy i wtedy to dopiero było strach jak taki ma adresy i jeszcze o wszytko się wypyta to szajka jest ich co najmniej dwóch w tej firmie ostrzegłam koleżanki i stąd wiem że jak wracała koleżanka i jak się dowiedziałam że tą firmą to musiałam jej powiedzieć i całą noc do niej wydzwaniałam żeby była pewna że nie wstrzyknie jej jakiegoś środka masakra dziewczyny ile takich przypadków jest musimy wreszcie między sobą ujawniać to bo inaczej to będą się czuli bezkarni to taki facet na okulary i młody wysoki ciemne włosy. Bardzo ci współczuję ja wiem że wtedy źle postąpiłam ze strachu. A w twojej sprawie to ty miałaś ślady po przemocy powinnaś to zgłosić nie możesz bać sie go i ulegać mu bo będzie robił co che ,,,,,,,,aż brak słów