Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka nad 7-latkiem w Anglii a praca...?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak godzicie opiekę nad dzieckiem a pracą? Tam nie ma świetlicy jak u nas a do pracy trzeba iść...Jak to zorganizować?

Gość gość
Dobrzy znajomi to podstawa. Musisz wyxzaic z kim dziecko bawi sie najhetniej. Wtedy umawiasz sie z rodzicami tego dziecka ze dwa dni w tygodniu oni ci zabiora dziecko po szkole do siebie a w zamian ty zaprosisz ich dziecko kiedy bedziesz miec wolne.

Gość gość
Kazdego dnia organizujesz taki system opieki z innymi rodzicami.

Gość gość
Sęk w tym że nie mam tam nikogo. Musielibyśmy zacząć od zera:(. Mam już dość życia tutaj ale nie wiem jak zorganizować się tam. Jechać i siedzieć w domu bo nie ma kto zająć się dzieckiem tez jest bez sensu:( . Zastanawiam się nad ofertami pracy z polskich biur.

Gość gość
Wszedzie sa childminders przeciez

Gość gość
Chyba nie bardzo będzie mnie stać na nianie. Zastanawiałam się raczej nad klubem śniadaniowym i poszkolnym. Nie wiem tylko jak to wygląda w praktyce.Czy przy każdej szkole jest taki klub?

Gość gość
Aha czyli chcesz dopoero jechac w ciemno i jeszcze dziecko z soba ciagnac? Bardzo kiepski pomysl:O

Gość gość
Chyba jestem w desperacji:(

Gość gość
Dziewczyno wyjazd do Anglii w dobie kryzysu w ciemno bez pracy, jak sie domyslam i bez kasy, bo inaczej o tym bys nie myslala, i jeszcze z malym dzieckiem to samoboj. Zapomnij o tym pomysle jak najszybciej i skup sie na konkretach jak zarobic pieniadze tam gdzie mieszkasz. Otatecznie wybierz Warszawe, Krakow, ale nie Anglie:O

Gość gość
Wiem o tych klubach ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. Czy można dziecko zostawić od rana i po południu czy tylko rano lub po południu.Jakie są realne koszty takich klubów. Czy działają w każdej szkole?