Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Brabrianka

Igraszki po polsku

Polecane posty

Gość Brabrianka

Mieszkam w UK od kilku lat. spotykalam sie z kilkoma polakami I teraz tez krecenie z jednym. Zaczynam sie zastanawiac, co z wami panowie nie tak? Kazdy jeden twierdzisz, ze nie lubi o sobie mowic. Wiec jak sie poznac? Wiem, ze nie kreca, bo zawsze wybieram wolnych. Druga sprawa, to malomownosc. Czy wy szukacie sobie kogos, kto bedzie was zabawiial I umilal czas? Sprawa ostatnia, to ta niby niesmialosc. Tylko ciekawe, ze do pchania rak do majtek kobiety, to niesmialosci juz nie ma. Najlepszy ostatni amant. My tu bara bara w lozku, a gosc nawet sie calowac nie chce, tylko od razu bzykac. Bylam w szoku. Skonczylo sie na niczym, bo przeciez nie dam sie traktowac, jak przedmiot do zaspokajania meskich potrzeb. Oczywiscie trzeba tylko chwalic, glaskac po glowce I bron boshe nie okazac sie w czymkolwiek lepsza, madrzejsza. W tym ost wypadku nawet porzadna "maczuga"(20cm) nie byla mnie w stanie do niczego przekonac. Co z tego, ze facet ma sie czym pochwalic skoro jest totalnym egoista I ......no chyba palantem nie wiedzacym, ze zadowolenia partnerki gwarantuje mu kontynuacje dalszych spotkan I igraszek. W ogole to ja nie Wiem, czy ja mam az takiego pecha, czy po prostu wszyscy polacy tacy sa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować