Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.powolny

do facetów...

Polecane posty

Gość a.powolny

chłopak z ktorym sie spotykalam olal mnie, po paru miesiacach znowu sie odezwal, chcial to naprawic, spotykalismy sie jakis czas, a teraz znowu zrobil to samo i sie nie odzywa juz tydzien... Dlaczego to robi, czy on naprawde nie wie ze ja w ten sposob cierpię?

Gość gość
ma Cię głęboko w ..czterech literkach.Jak mu z inną nie wychodzi, to idzie do Ciebie,a jak ma kogoś innego,to Cię olewa. proste jak budowa cepa,a Ty się zastanawiasz.

Gość a.powolny
To, że nie jest mną już zainteresowany wiem, nie da się tego ukryć. Tylko zapowiadało się naprawdę dobrze. Oboje mamy podobne zainteresowania, dobre studia, bardzo dobrze się dogadywaliśmy i kontakt, czy propozycje wyjść zawsze wychodziły od niego. Mówił, że się odezwał bo miał nadzieję że uda się to naprawić. Raz ze sobą spaliśmy i po tym mieliśmy jeszcze lepszy kontakt niz wcześniej. Z jego strony widziałam duże zainteresowanie moją osoba, dlatego nie wiem czemu nie potrafi powiedzieć wprost: to nie to, tylko się nie odzywa i mnie rani...

Gość gość
juz wczoraj plakalas z tym na forum

Gość gość
Facet nie wie jak się zachować, jest tchórzem i tyle. Niech Ci tylko nie przyjdzie do głowy, żeby znowu do niego wrócić, jak sobie o Tobie przypomni.

Gość a.powolny
Tego nauczona doświadczeniem, bym już raczej nie zrobiła. Bo szkoda mi nerwów i stresu po raz kolejny. To przykre, ale nie wiem jak mam się teraz zachować... I jak zapomnieć