Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emptines

jak przytyć??

Polecane posty

Jem... tyle co każdy a nawet i więcej.. lubię słodkości i fast foody.. nie żałuję sobie niczego pod kwestią jedzenia a wciąż jestem chuda... nie tyję (176cm i 48kg) Jak przytyć? pomocy!!!

Gość gość
to jest nienormalne jesteś na 100% na coś chora idź do lekarza zbadaj sobie tarczycę i na tasiemca

To jest normalne,bo mam kolezanke z podobna waga i wzrostem ktora pomimo ze je bardzo duzo to i tak nie tyje,a jest zdrowa.

badałam się pod względem pasożytów, tarczycy i cukrzycy i wszystko ok ;/

Ile masz lat? ja ja byłam młodsza to żywiłam się głowne fast foodami i słodzyczami. Zjadałam np 3 kebaby i 10 batonów dziennie,a byłam chuda, coprawda nie az tak jak Ty bo mam 168 cm i wazylam jakies 46-48 kg. Teraz jem tyle samo, a czasem nawet staram se ograniczac,a tyje. Moze masz cos z tarczycą.

Gość cytrynka963
hej!Ja rowniez chcialabym przytyc,ale juz z biegiem lat zdazylam pokochac sie taka i nawet sie sobie podobam,ale tak z 8-10 kg fajnie by bylo.Moim problemem,a nawet zaleta jest,ze od malego odzywialam sie zdrowo.Coli nigdy nie pilam,duzo swiezo wycisnietych sokow,salatka co dzien,zupy,nie wiele miesa.Dzien bez obiadu w domu,np.zupka chinska zamiast obiadu,to nie jest dzien ;) Waze 56 przy 170cm.Jestem w pierwszym m-cu ciazy i mam nadzieje,ze uda mi sie 30kg przytyc :) zejsc z wagi,to dla mnie pestka przy moich nawykach zywieniowych