Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie ciuchy w tych chinskich centrach handlowych??

Polecane posty

Gość gość

znalazlam tam buty podobne do tych, ktore sa w ccc a tansze o 30 zl - czy to badziewie??

Kiedys z braku kasy kupilam tam botki i o dziwo mam je do dzisiaj w nienaruszonym stanie:P czasami mozna trafic na cos fajnego i godnego uwagi.

Gość gość
no wlasnie u mnie teraz kiepsko z kasa i tez laku brak :D

Gość gość
nigdy nie kupuje w chinskich s**tach, smierdzi chinszczyzna tfeeee, szkoda nog i ciała

Gość gość
wiesz co takie polbuty na niskim obcasie azurkowe, prawie takie same mama kupila w ccc

No jak nie masz kasy a bardzo chcesz je miec to je kup,nie wszystkie buty od chinczykow sa tandetne. A jak sie rozwala(czego Ci nie zycze) to sobie pozyczysz od mamy:P

u mnie w miescie w centrum chińskim są o wiele fajniejsze rzeczy niż w tych wszystkich markowych sklepach.. co do jakości to nie wiem.. i markowa rzezc się może rozlecieć

Gość gość
Chinskie centrum - matko, niby chińskie, a brzydkie, błyszczące, cekinowe i tandetne bluzki kosztują 40 zł. Kupiłam trampki za 40 zł mniej więcej w paźdzerniku, bo 2 miesiącah porobiły się dziury. Jedyne co tam kupuję to chustki, apaszki, ale i tak zazwyczaj są drogie. Wolę już iść do sieciówki, bo często promocje tam są i można ładne bluzki za 2 dyszki znaleźć (Polecam carry - ładna koszula 25 zł, bluzka elegancka 30 zł ) Poza tym jak jestem w wiekszym mieście wolę się przejść 'na ciuchy'. Lepsze ubrania tam są o ponad połowę taniej niż w Chińszczyznach.

aa w ciucholandzie jak coś znajdę za 9 zł, wytrzyma mi to pół roku to przezyję, w końcu to nie majątek. Ta odpowiedź jako 'gość' to moja ;)

Ja też tam czasem kupuje, a mam z tamtąd buty, które się trzymają :-)

No wiadomo ze nie wszystko jest fajne ale ja jak na razie jeszcze sie na niczym nie przejechalam z tych rzeczy ktore tam kupilam a mam ich pare m.in wspomniane buty,baletki(rok maja i sa cale),spodnie i kilka zwyczajnych topow.

Gość chinski market
bluzki sa tam po 40 - 50 zl czyli jak w sieciowkach :O czasem mozna trafic na fajne ciuchy za 20-30 zlociszy

Pijany kierowca ja nie kupuje tam kalesonów tylko damską bieliznę, która jest trwała, bo z lepszych tkanin :-)

Ja do chinczykow wpadam zawsze gdzies na poczatku wrzesnia wtedy maja mega promocje na letnie ciuchy, zazwyczaj kupuje wtedy topy jednokolorowe bo takie tylko lubie z reguly przecenione sa z 30-25 zl na 10zl

Gość gość
Wolę kupić nieco droższe ale nasze, polskie ubrania.Teraz to te chiskie badziewia są droższe od naszych krajowych ciuchów.Same szmaty sprzedają!

Gość jak mozecie kupowac tam buty?
Juz pomijam fakt tandety i badziewia.. ale nie szkoda wam waszych nog? te buty sa tragicznej jakosci, zle wyprofilowane, z okropnych materialow... nogi bola od samego patrzenia na nie. Teraz wam sie wydaje ze da sie w nich chodzic, ze wytrzymujecie, ale zobaczycie za pare lat jak bedziecie miec znieksztalcone stopy, halluksy... Ja bym nawet za darmo nie chciala chinskich butow. Buty na obcasach sa z natury niewygodne, wiec przynajmniej powinysmy kupowac je wysokiej jakosci, dobrze wyprofilowane i skorzane, zeby zmiejszyc ryzyko znieksztalconych stop za X lat. A nie chodzic w badziewiu

Gość pełen relaks
nie chodzę do sklepów chińskich, u mnie w tych sklepach z daleka jedzie gumą i starymi oponami, wolę pójść na targ do Wietnamczyków na świeże powietrze, jeśli już :) u chińczyka kupuje szpilki, takie z kolorowymi łebkami :) ale moja koleżanka ostatnio fajne spodnie tam kupuje, więc się chyba wybiorę.

Gość Bez przesadyyy
Moze i w wysokie buty warto inwestować żeby były dobrze wyprofilowane, ale jakies baleriny, trampki itd to w chinskich sklepach są takie jak i wszędzie. Zresztą myslisz ze w CCC czy innych tego typu sklepach to buty są skąd? :D (Nawiasem mowiac pracowalam w CCC i mialysmy zakaz mowienia skad są buty :D)

Gość gość
U nas w tym sklepie jest drogo, błyszczące badziewne bluzeczki po 40-50zł ;-( buty są sztuczne, ja takich nie noszę... z kolei tenisówki dziecięce, klapki itp. z daleka śmierdzą chemią.

Gość b jjun
właśnie najlepsze jest to, że ta chińszczyzna wcale nie jest taka tania....z 10 lat temu, z tego co pamiętam, w takich sklepach byłą taniocha..a teraz... ceny wszystkich tekstylió wzrosły, więc i azjacka moda osztuje więcej..

Gość erew
ja u chinczka kupiłem w tamtym roku korki do gry w pilke (50 zl :D) potrzymały 5 miesiecy a gralem co 2 dni albo nieraz codziennie. w tym roku kupilem buty zwykle i najpierw chodzilem w nich do szkoly a teraz mam na w-f i po 3 miesiacach stan oceniam na 4-

Gość roki83
A nie lepiej jest zrobić zakupy na http://www.tzch.pl/ ? To największa z platform dostępnych w Polsce, która umożliwia zakupy z Chin. Bardzo fajna sprawa, bo można kupić rewelacyjne rzeczy, w bardzo niskich cenach. A za wszystko płaci się w złotówkach.

Gość Mika444
Jak jeszcze takie centrum stało to zdarzało mi się w nim kupować i szczerze mówiąc byłam raczej zadowolona. Możesz sobie przejrzeć na tej stronie http://www.sprzedazy.pl porównania takich rzeczy (min. butów).