Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła i wredna

jestem w 7 miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość zła i wredna

Miałam robione usg tylko raz bo ciąża dala znać o sobie dopiero w 5 miesiącu i wszystko było wporzadku problem polega na tym ze ost byłam juz na 4 wizytach i za każdym razem ginekolog obiecywał mi zdjęcie maluszka a w efekcie nie mam go do tej pory przy ost wizycie powiedział mi ze to jest szkodliwe dla dziecka i czy zglupialam bo on nie moze tak o sobie robić kiedy chce a ja chce mieć pamiątkę i pokazać chłopakowi ale widzę ze się nie doczekam nigdy , ale czy on ma racje z tym ze usg szkodzi dziecku?

Gość Młoda mamuśka mia
miło by było, ale zejdź na ziemie... tu Polska -królestwo Rydzyka : czyt. nędzy i rozpaczy - i chamstwa oczywiście.

wsuń mu jakiś banknot w kieszonkę i zdjęcie będzie... zły świat... pffff bardziej chciwy;)

Gość gość
ciąża dala znać o sobie dopiero w 5 miesiącu???????????????????????? BUHEHEHEHE CHYBA WYTRZEŹWIAŁAŚ DOPIERO WTEDY. A może stosowałaś metodę wyparcia ze świadomości tego faktu... Żenująca jesteś, co ja tu robię.

Gość gość
w 5 miesiącu? hmmmmmmm dziwne doprawdy. Nie zauwazyłaś, że nie masz okresu albo że brzuch sie powiększa? poza tym zmien ginekologa. Nie wiem dlaczego do tej pory tego nie zrobiłaś tylko do jakiegoś konowała chodzisz.

Ginekolog ogólnie jest bardzo dobry , tylko do tych zdjęć jest wrogo nastawiony bo uważa ze nie ma potrzeby denerwować malca , tłumacze ze nie miałam żadnych objaw a okres był normalnie

Gość gość
Ginekolog dobrze mowi, usg sie bez powodu nie robi.