Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja on i ona

JA ON i ONA

Polecane posty

Gość Ja on i ona

Hej, mam 25 lat.. jestem w związku z facetem o 10 lat starszym, jesteśmy razem dwa lata, mieszkamy razem. Mamy wspólną znajomą, która bardzo podoba się mojemu chłopakowi. Pisał do niej zalotne widomości, potem się tłumaczył, że to dla żartów. Jestem o nią zwyczajnie zazdrosna. Zadeklarowałam, że nie chcę się z nią spotykać. Jednak Ona zjawiła się na Naszej imprezie nieoczekiwanie, niby niespodzianka sprawiona przez kolegę. Byłąm dla niej bardzo opryskliwa, a mojemu chłopakowi docinałam głośno tak by Ona słyszała - tekstami, które pisał do niej w wiadomościach, na które ona oczywiście nie odpisywała, ponieważ nie jest zainteresowana. Ona nie komentowała tego, jednak zorientowała się, że nie jest przeze mnie mile widziana. Między nami bezpośrednio nie doszło do starcia. Na sam koniec wyszła zniesmaczona i dodała, po koledze, że również jest zniesmaczona moją postawą. Owszem byłam emocjonalna i nie zastanawiałam się czy coś cokolwiek kogoś urazi.. Mój chłopak gniewał się na mnie i powiedział, że to zachowanie było prostackie. Pytanie, czy powinnam ją przeprosić? Jak uważacie, jak myślicie?

Gość Ja on i ona
czekam z niecierpliwością na wasze opinie

Gość gość
Myślę ze ona sie podoba Twojemu facetowi.dobrze zrobiłaś,a on za te smsy powinien dostać niezły opierdziel.

Gość Ja on i ona
cieszę się, że chociaż Ty GOŚCIU jesteś po mojej stronie.. bo naprawdę już nie wiem czy to było wporządku..