Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daleko od kraju

Zaprosilam kolezanke za grnaice, a ona wziela dzieci. Co teraz?

Polecane posty

Gość gość
Nieciekawa sytuacja. Rozumiem twoja frustracje, nieladnie z jej strony, ze cie nie uprzedzila o dzieciach. Bardzo mozliwe, ze planuje zostac na stale. Moze ma trudna sytuacje w Polsce I nie chce juz wracac, kto ja tam wie. Tylko od ciebie zalezy jak bardzo jestes sklonna pomoc tej kolezance. Chociaz ona postapila bardzo nie fair stawiajac cie przed faktem dokonanym.

Gość gość
już nie przesadzajcie z tymi cenami biletów. Są okazje i wtedy nie jest drogo. I za 20 funtów można kupić bilet.

Gość gość
Bilety i do widzenia. Bardzo brzydko że wzięła pasażerów na gapę! To jej dzieci ale nie twoje! Ja bym niestety kazała jej wracać bo tak się nie robi.

Gość mam już dosyć
ale ona Cie nawet nie przeprosiła. Ogólnie to ona problemu nie widzi. To jest najgorsze. I przyjechała bez jakichkolwiek pieniędzy? no bez przesady! Zwykłe chamstwo. Czy to kolezanka czy nie takich rzeczy sie po prostu nie robi

Gość xxkimxx
Powiedz jej skoro wszystko takie proste to ma Ci dac na opiekunke dla jednego I zalatwic przedszkole dla drugiego bo Ty mas zpieniadze na utrzymanie jednej osoby-jej. Jesli nie ma-do widzenia. Tak sie nie zachowuje kolezanka jak ona postapila. Bezczelna baba.