Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to na pewno dlatego

poronilam przez seks

Polecane posty

Autorko, daj sobie spokój i olej wypowiedzi tych upośledzonych umysłowo kretynek. Ważne co lekarz ci mówi, a nie jakaś debilka eko-mamusia.

Gość lauferkaa
ja mam męza-ty masz fagasa, zwyklego ruchacza bez zahamowan taki fiut moze co najwyzej mojemu mezowi buty czyscic a ty kolo normalnej kobiety nawet nie stalas, głupia szmato, idz nadstaw sie niech cie dzisiaj jeszcze lepiej przerucha

Gość gość
Ty głupia tępa idiotko. Jakoś każdy wie o tym żeby powstrzymywać się od seksu w pierwszym trymestrze tylko taka kretynka jak ty nie ma o niczym pojęcia. Ale co się dziwić jak myśli się peezdą a nie o życiu małego dziecka.

Gość paolaolla
nie rozumią:D:D:D i juz wszystko wiadomo o poziomie autorki,debilka po gimnazjum, nic wiecej

Gość to na pewno dlatego
lauferka lecz sie sfrustrowana wariatko. Widac, ze twoj swietojebliwy maz cie nawet kijem tknac nie chce wiec sie musisz wyladowac. Smutne to:(

Gość to na pewno dlatego
tak straszny blad zrobilam:) zdarza sie kazdemu, nawet polonisci robia bledy, ale oczywiscie frustratki swoich nie widza, najlepiej dostrzegac cudze. Co jeszcze chcesz mi wypomniec moze literowki?

Gość gość
ja tez tak mialam dosc mocno sie poruszalismy i dwa dni pozniej plamilam skonczylo sie poronieniem w 8 tyg a nie byla zagrozona

Gość princessaofpesia
ale co ty tak z tym lekarzem?lekarz ma wziac odpowiedzialnosc za twoja ciaze, czy co? nie masz swojego rozumu, nie wpadlas na to ze w pierwszym trymestrze wypadałoby sie nieco pohamowac? dla lekarza jestes statystyka, numerkiem w kolejce,czy ty donosisz czy poronisz ciaze to dla niego bez roznicy, nie pojmujesz prostych spraw???

Gość to na pewno dlatego
nie rozumiem po co sie wyzywac? Ja sie normalnie zapytalam, napisalam, ze pytalam lekarza i nie zabronil seksu, a mnie bez powodu tu wyzywaja i z gory zakladaja, ze to przez seks, a przeciez tak naprawde nawet lekarz tego nie wie.

Gość paolaolla
tak sie tłumacz, pustaku:D:D:D

Gość to na pewno dlatego
ale ja pytalam lekarza czy sa przeciwskazania, czy trzeba specjalnie wuzac i powiedzial, ze nie. To komu mam wierzyc jak nie lekarzowi?

Gość lauferkaa
kijem to tobie tania szmato wypadałoby przyjebac po pustym łbie obys juz wiecej w ciaze nie zaszla yebany materacu do ruchania

Gość to na pewno dlatego
uwazac* pisze zanim ten "nie- pustak" sie przyczepi:)

Bo to oczywiste, że można uprawiać seks w czasie ciąży! Czemu miałaby się powstrzymać skoro nie ma przeciewwskazań? Dla waszego widzimisię? Mądrzejsze od lekarza i Pana Boga. Jasneeee...jak widać niektórzy żyją jeszcze w XIX w. :|.

Gość to na pewno dlatego
lauferkaa ok widze, ze mam do czynienia z niezrownowazona wariatka badz jakims dzieckiem:) Takze odpisywac ci juz nie bede, bo jestes prowokatorka albo chora osoba. Meza tez pewnie nie masz, ale to mnie nie dziwi akurat:)

"yebany materacu do ruchania" Widzę, że kulturka pierwsza klasa. Wychowałaś się w rynsztoku, że używasz takich obrzydliwych określeń?

Gość gość
the nawojka i autorka to jedna i ta sama osoba

Gość to na pewno dlatego
i pewnie wszystkie dziewcyzny piszace na poczatku i nie obrazajace mnie to tez ja:) Bo jesli ktos nie uzywa slownictwa rynsztokowego to jest mna. Hmm... to dziwne, ze prostaki nie potrafia uwierzyc, ze na swiecie zyje masa kulturalnych ludzi.

Gość to na pewno dlatego
a jak nam sie udalo pisac posty w tej samej minucie? Moze to detektywie wyjasnisz?

No dokładnie, jak widać prostaczkom się nie mieści w głowach, że można nie obrażać kogoś w internecie! A wręcz się z nim zgadzać!

Gość gość
myślę, że to prowokacja jest. Autorka w ogóle nie jest przejęta rzekomym poronieniem i jeszcze dziwnie się tłumaczy, że nie wiedziała że nie wolno na ostro na początku ciąży, bo łatwo o poronienie. Ale z drugiej strony po obejrzeniu kilku odcinków "Rozmów w toku" już nic nie powinno dziwić. Swiat się roi od idiotek.

Gość gość
Mnie lekarz na pierwszej wizycie w 5t.c powiedział " I żadnych wybryków miłosnych póki co". My z seksem poczekaliśmy do 10 t.c i robiliśmy to o wiele delikatniej niż przed ciążą a jak już wybił 35 t.c to sobie nie żałowaliśmy spcecjalnie ale też bez przesady. Moja ciąża była zdrowa. Moja koleżanka też dostała ostrzeżenie od swojej ginekolog i wydaje mi się że takie ostrzeżenia są rutynową praktyką ale jak widać nie każdy lekarz ma to w nawyku , może uważa że nie fair jest kogoś pouczać w tak intymnych sprawach?

Gość mam zagrozona ciaze
przez krwiaka i pytalam lekarza o seks, raczej kazał się wstrzymać:( bo powiedział, żeby nie drażnić szyjki macicy a poza tym UWAGA mówił też , że w zagrożonej ciązy jak moja sperma może podrażniać(?). poczekałam parę dni, ale nie wytrzymałam:( (mam bardzo wysokie libido) i robiłam to trzy razy, ale wcale nie było ostro niestety, musieliśmy się troche hamować a kocham ostry, szybki seks. największa kicha jest, bo nawet przy seksie oralnym po orgaźmie mam skurcze w macicy, ale jak narazie jest ok z zarodkiem.

Gość jaja totalne i brak odpowiedzi
no tak widać juz tu inteligencję autorki skoro d**y nie może powstrzymać do 12 tyg. Ale żeby w ciąży tak się pieprzyć żeby poronić?? czy ty debilem jesteś czy co? nie od dzisiaj wiadomo, że w trakcie seksu w ciąży trzeba bardzo uważać. No cóż, ale to wasza wina, że dziecko zmarło, miej go na sumieniu. Lepiej nie zachodź w kolejne ciąże skoro d**y nie możesz powstrzymać. Masakra !

Gość gość
Fajniejszy od tradycyjnego jest telefoniczny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Jeśli kobieta czuje się dobrze to seks nawet do 12 tygodnia jej nie zaszkodzi :) Według mnie z ciązą autorki było coś nie tak i dlatego poroniła, a że to wyszło po stosunku to był to zwykły zbieg okoliczności . Do 3 miesiaca ciązy chore ciąże schodzą i nie ma znaczenia czy był uprawiany seks czy tez nie. Tak wygląda prawda . Jeśli ciąża jest zagrożona to rzecz jasna trzeba brać to po uwagę :) Znam osobę, która do 4 miesiąca nie wiedziała , że jest w ciązy bo miała co miesiac rodzaj okresu i uprawiała seks :) Starali się o dziecko :) A w czwartym zaczęło jej coś być niedobrze wiec myślała, że to początki ciązy :) Poszła do lekarza a ten powiedział, że to 4 miesiac :) także nie wiązałabym tego z niczym :) Jak ciąża ma się utrzymac to się utrzyma - jak nie to choćbyśmy na rzęsach stali nie da się jej utrzymac . Jestem po dwóch poronieniach :/ Nie uprawiałam seksu bo uważałam , że nie można w tym czasie :/ A i tak poroniłam :/