Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupic tusz do drukarki HP trojmiasto

Polecane posty

Gość gość

czy ktos wie

Gość Szalkowski
ja nie wiem

Gość Sracz
masz obowiązek kupować w hurtowni papierniczej.

Gość michla44
Sprawdź sobie tonery na stronie www.kuptoner.pl. Ja stąd zamawiam bo mają bardzo dobre pod względem jakości wkłady do Canona, którego używamy w firmie. Zawsze zamówienie dociera na czas, szybciutko, nie ma też problemu z kontaktem ze sklepem. Wszystko załatwiam mailowo, odpisują na bieżąco. Polecam.

Gość ToneryOtwock
Zapraszam po tonery na toneryotwock pl ! Jesteśmy specjalistycznym dostawcą, zaopatrującym przedsiębiorstwa w materiały do urządzeń biurowych. Dzięki szczegółowym informacjom na naszej stronie oraz współpracy z jedną z największych firm kurierskich, zakupy u nas zrobisz łatwo, szybko i przyjemnie. W swoim katalogu posiadamy tonery do drukarek laserowych wielu marek, oryginalne tusze do drukarek atramentowych, a także kompatybilne tusze do drukarek HP , tonery zamienniki oryginalnych kaset i kartridży. W zakres naszych usług wchodzi również regeneracja tonerów, polegająca na starannym odnowieniu kaset czy kartridży. Dzięki temu oferowane przez nas tonery HP, jak i do drukarek innych marek mogą być znacznie tańsze. Na życzenie sprowadzimy również dla Państwa wybrane produkty!!!

bardzo duży wybór mają na tusze.info, ja tam zawsze zamawiam :) i nie musisz wychodzić z domu ;) a jeśli czegoś nie wiesz, to zawsze chętnie doradzą

Gość gość
tusze można przecież zamówić w necie, nie trzeba się do trójmiasta ograniczać. :) Ja kupuję http://www.toneryotwock.pl/. Dobre materiały mają, pan który sprzedaje zawsze pomocny i doradzi w wyborze

Gość gość
ja tusze do drukarek i zamienniki zamawiam przez internet na stronie www.czarnynabialym.pl dobre jakosciowo i wydajne, przystepne cenowo

Fakt, że tusz najwygodniej kupić przez neta, ale trzeba uważać, żeby się nie naciąć. Bo np. na allegro można niby kupić bardzo tanio, tylko często tusz jest beznadziejnej jakości i można nawet popsuć nim drukarkę. Ja tusze kupuje w http://www.optima-md.com/ i dzięki temu mam gwarancję, że tusz będzie naprawdę dobrej jakości, a nie jakaś chińska podróbka.

Gość gość
Producenci drukarek sprzedają je teraz w większości po zaniżonych kosztach, jednak dopłacasz po prostu za oryginalne materiały niezbędne podczas drukowania. Według mnie nie ma sensu stawiać na oryginalne tusze, ale wybrać zamienniki, najlepiej produkowane w Polsce. Ja się na takim założeniu po prostu nigdy nie zawiodłem. Osobiście jestem lojalnym klientem sklepu www.profibiuro.pl Współpracuję z nimi mniej więcej od 2011 roku (interesują mnie głównie Brother LC123 zamienniki). Polub ich stronę w mediach społecznościowych, a wpadnie ci sporo promocji, rabatów, itp. Mają znacznie więcej zamienników tuszy niż przeciętny sklep branżowy, więc jest z czego wybierać i nie trzeba się skupiać tylko na jednej marce.

Gość Grzywczak
Zobacz w Empiku, ja tam kupuję tusze Asarto. Zamienniki praktycznie niczym nie różnią się od oryginalnych, w przypadku HPka z pewnością, bo sprawdzałem. A wracając do kupowania, to i tak najtaniej wychodzi zamawianie przez internet.

Gość krzysiekjurek
Po co latać po sklepach lepiej zamówić przez internet na drukujesz24 pl!Ja od nich zamawiam i jestem bardzo zadowolony:) Mają super ceny i szybką wysyłkę;)

Gość gość
o! też kupuję asarto. Tanie, wydajne, intensywne kolory, czego chcieć więcej?!