Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDI1994

Jak przełamać strach przed ludźmi ? Jak znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość EDI1994

Pytam się o to , bo w gimnazjum (teraz mam 19 lat) przeżyłem piekło na ziemi byłem bity dzień w dzień. W szczególności gdy był wf w szatni 2 mnie trzymało a reszta biła. Ściągano mi spodnie na korytarzu. Dziewczyny z klasy to wredne suki były. Ani razu mi nie pomogły. Nawet mnie potrafiły sprzedać za coś czego nie zrobiłem. Ludzie zobaczyli że jestem słabszy bo kuleje lekko na prawej nodze i pewnie przez tą słabość zostałem ofiarą. Na dzień dzisiejszy to panicznie boję się ludzi. Po wieku gimbazjalnym na 18 (bardzo mnie prosił żebym przyszedł ) u kolegi z nowej klasy technikum spotkałem jego kuzynkę (ona ma 23 lata i mieszka 100km ode mnie )była cudowna przetańczyliśmy całą noc i ogólnie dobrze się bawiliśmy w swoim towarzystwie. Oczarowała mnie. Następnego dnia obudziłem się i myślałem tylko o niej. poprosiłem kumpla o kontakt do niej a ona mu napisała że bardzo mnie lubi ale nie da mi swojego nr telefonu bo jestem za młody i mieszkam za daleko. Załamałem się. Później próbowałem uderzać do kolężnaki która jak się później okazało wykorzystywała mnie i tak naprawdę to tylko chciała się wbić na mój półmetek. Na dzień dzisiejszy od roku trenuje muay thai. Bardzo chciałbym znaleźć sobie dziewczynę która będzie mnie kochać a ja ją (to chyba marzenie karzdego z nas). To moje największe marzenie. Jak mam sobie taką zaleźć. Mało wychodzę z domu. jak przełamać strach przed ludźmi. P.S nie wyglądam morze super extra ale źle też nie jest mam 170/ i waże 65kg. Zawsze jestem czysty i dbam mocno o wygląd.