Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka prosi o pomoc

Czy mozliwe jest, zeby zakochal sie we mnie 10 lat starszy mezczyzna?

Polecane posty

Dwa tygodnie temu poznalam pewnego faceta. Jest to znajomy mojego taty. Ja mam 15 lat a on 25. Wiec od poczatku. W dzien w ktorym go poznalam w sumie nie wydarzylo sie nic specjalnego, no, moze jedynie tyle ze dobrze.nam sie rozmawialo na rozne tematy. Wczesniej zdarzalo mi sie go pare razy przez chwile widziec, ale oprocz "dzien dobry" nawet dwoch zdan z nim nie zamienilam. W zeszlym tygodniu znow bylam z tata u niego i tamtego wieczoru Darek (bo tak mu imie, polak, mieszkamy za granica) zaczal sie dosc dziwnie zachowywac. Ciagle byl blisko mnie, probowal mi zainponowac, dotykal 'przypadkowo', siegal cos z drugiego konca stolu tak ze niemal ocieral sie o moj nos... bylo to wszystko dosc dwuznaczne, sama zas nawet nic jeszcze nie podejrzewalam. Normalny, sympatyczny facet i tyle. W koncu po jakims czasie rozmowy stwierdzil ze nie ma zadnych znajomych, a nie chce mu sie ciagle siedziec przed telewizorem z piwem w reku tak jak to robi jego wspollokator. Zaproponowal zebysmy sie kiedys spotkali i poszli na spacer, ewentualnie obiad. Powiedzialam ze czemu nie, chociaz przyznam szczerze, ze myslalam, ze to bedzie jedna z tych sytuacji kiedy sie z kims umawiasz, ale nigdy nie dojdzie to spotkanie do skutku. No bo w koncu co on, dorosly mezczyzna, moglby robic z nastolatka... o ile to nie jakis zboczeniec to sumie nic. Chociaz bardzo przyjemnie nam sie gawedzilo to w koncu to nie moj kolega tylko mojego ojca. Wracajac do tematu-zapytal czy moglabym mu podac swoj numer telefonu. Zgodzilam sie i przyznam ze troche tego zaluje. Dzis do mnie dzwonil kilkukrotnie. Nie odebralam. W sumie tylko i wylocznie dlatego, ze nie chcialabym przekonac sie jaka bylaby reakcja mojego taty kiedy dowiedzialby sie z kim rozmawiam. Pewnie pomyslalby ze to przynajmniej dziwne... W kazdym razie po kilku nieodebranych telefonach w kilkuminutowych odstepach czasowych dostalam od niego sms'a w ktorym napisal mi ze od czasu kiedy mnie zobaczyl ciagle o mnie mysli i ze jak patrzy w moje oczka to brak mu slow zeby to opisac. Napisal tez, ze moze to dziwnie zabrzmi ale cos do mnie poczul i zebym zle tego nie odebrala. Poprosil zeby to zostalo miedzy nami. Tak jak w pytaniu, czy to mozliwe zeby on na prawde cos do mnie czul? Ja postrzegam go tylko jako sympatycznego faceta i nic wiecej, zadnych podtekstow. Do tego mam chlopaka! Dziwnie sie czuje w takiej sytuacji... Poza tym nie znam go zbyt dobrze, on mnie tez nie, a tu takie wyznania... Kompletnie nie wiem co o tym myslec, bardzo prosze o jakies rady...

Gość gość
zaraz na policje dzwonię ,dziecko w necie o tej porze , kto to widział

Gość Kant dupy
Poczuł to on ruch w majtach :classic_cool:

Gość gość
powiedz mu ze masz chlopaka i bardzo, bardzo, bardzo go kochasz

Gość gość
księża dają dobry przykład i pedofilia kwitnie

Gość kafeteria.pl :):):)
znajomy taty córka 15 lat a znajomy 25 ile lat ma tatuś :classic_cool:

Gość znowu 10 osób, cholera
przeciez to prowo to tata moze w tym ukladzie i 5 lat miec :D

Gość gość
a czy mozliwe, ze mnie kocha o 9 lat mlodszy mezyczyzna?

Gość gość
miłośnicy nieletnich trafiają do więzienia z drugiej strony nastka mogła sobie coś uroić w swoim niedojrzałym umyśle

Widze ze bardzo pomocni ludzie wypowiadaja sie na tym forum.. Na prawde jest to dla mnie dosc nietypowa sytuacja, tym bardziej ze ja nic do niego nie czuje nigdy nie czulam i nie mam zamiaru nic poczczuc. Moj tata ma 40 lat, a oni znaja sie z pracy. Z reszta moj ojciec i tak wiecej zadaje sie z tym drugim, ktory jest juz grubo po trzydziestce... Nie, nie zrobilam mu loda bo nie jestem jedna z tych dziewczyn ktore puszczaja sie na prawo i lewo, do tego ze starszymi facetami -.-

Gość Heniu
Jest to możliwe ale lepiej nie - chyba, że sam mu Ciebie naraił. Powiedz temu typowi, że najpierw niech z tatą Twoim pogada bo inaczej ubędzie jednego emigranta :) Nie kręci się z córkami, żonami kolegów itp. Przekonajcie tatuśka a potem coś kombinujcie zanim będzie za późno.

Ja poznałam swojego chłopaka jak miałam 16 lat,jest 9 lat starszy. Nie bede jedna pisała,że sie odrazu zakochalismy. Sam mi przyznał,że jak dowiedział się ile mam lat,a było to po kilku tygodniach znajomosci to trochę się zraził. Jednak coś nas do siebie ciągneło i juz 7 laty się spotykamy.