Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka bez życia

Plamienie po tygodniu od owulacji -Czy mi się udało po roku starań ?!???

Polecane posty

Gość Różyczka bez życia

Staram się o maleństwo od roku i chyba mi się udało :) 19 maja miałam owulację i współżyłam z chłopakiem .Dzisiaj zauważyłam plamienie :) Jakie inne objawy miałyście kochane w bardzo wczesnej ciąży ?

Gość janek12345
TAK ;)

Gość adasasa
Wiesz co zrób test idz do lekarza i sie dowiesz czy jestes w ciazy czy nie .Nikt ci tu nie odpowie ze jestes w ciazy na 100 % Plamienia podczas owulacji moga zwiastowac rózne rzeczy typu zapalenie zaburzenie hormonów i 1500 1900 powodów

Gość gość
u mnie zagnieżdżenie nastąpiło w 11dniu po owu. Było plamienie, skręcało mnie jak na okres, ale to był inny ból...po następnych 2 dniach ujrzałam 2 piękne kreski :) a w 14dniu po owu miałam już maleńki pęcherzyk ciążowy. Idź na betę, będziesz w 100% pewna :)

Gość Różyczka bez życia
Zrobię test i pójdę do lekarza ale to chyba za wcześnie i dlatego chciałabym dowiedzieć się o innych objawach od kobiet . I nie oczekuje potwierdzenia ....

Gość kiskkaki
a ja myślałam ę w ciąże się stara zajść z mężem a nie z chłopakiem :) no ale ok może ja jestem staroświecka :) czy nie lepiej poczekać jeszcze 2-3 tyg a nie szaleć tak wcześnie?? wiesz że w takim okresie dochodzi do ponad 1/3 poronien o ktorych kobiety w wiekszosci nie mają nawet pojęcia??

Gość gość
z chłopakiem to ile ty masz lat??? 20??? i juz dziecko?

Gość Różyczka bez życia
mam 26 lat i jestem od 4 lat w szczęśliwym związku ze starszym partnerem. Niestety Jemu nie spieszy się do ożenku bo twierdzi , ze mu tak dobrze jak jest. Na dziecko nie mam zamiaru dużej czekac i wzięłam sprawy w swoje ręcę gość czy beta będzie już wiarygodna ? Dziekuje za odpowiedz

Gość gość
nie zdziwie się że sie w****i i odejdzie jak mu powiedz o dzidzi :D