Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łobuziara :D

jestem dla niego jak koło zapasowe

Polecane posty

witam.byłam z takim jednym facetem.jestem mocno w nim zakochana.ostatnio nie układało sie...ostatni raz widzielismy sie w marcu przed swietami.potem widywalismy sie ale tylko czesc czesc i tyle.a problem w tym ze ze bylismy razem a on w ogole do mnie sie nie odzywał,nie pisal do mnie wiadomosci.mam go w znajomych na fb.dowiedzialam sie ze wyjechał za granice.no i teraz wrocil.i okazalo sie ze ma jakas.jak ja sie wkurzyłam..po prostu jestem dla niego jak kolo zapasowe.powiedzcie co moge zrobic.ja bym chciała go opierdzielic za to co mi zrobil.i jeszcze w ostatnim czasie dowiedziałam sie troche rzeczy ale nie bede wypisywac.co moge zrobic? wiem ze to glupie pytanie ale mnie to juz naprawde drazni i ja juz dłuzej tak nie wytrzymam

Gość gość
i co?

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Hej Wedlug mnie powinnas dac mu poprostu byc z nia. Niewiele mozesz zrobic gdyz on poprostu tak wybral, przeciez nie bedzie z Toba na sile.. Wiem jak sie czujesz, u mnie co prawda jeszcze nie doszlo do tego ze on kogos ma ale obawiam sie tego bardzo.. DLatego chce sie jakos na to nastawic. A ty musisz porostu o nim zapomniec, nie narzucaj sie mu. Zerknij do mnie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5605441

Dosc_Mocno_Zraniona ale sluchaj bylismy razem a on nawet sie nie odezwał ani slowem ze sie rozstajemy czy co..nic...to jest troche dziwne a wrecz podejrzane i ja mysle ze jestem dla niego po prostu jak koło zapasowe...pobedzie z tamta laską i co za jakis ją rzuci i znowu bedzie do mnie startowal..mnie to już naprawde drażni..i mam ochote dać mu opie*dol za to co mi zrobił..malo tego ostatnio tak sie nasluchalam ze najchetniej bym od razu mu dała opie*dol ale nie...poczekam jeszcze troche

ja nic nie bede mu pisac,ani sie narzucac...poczekam jak on pierwszy sie odezwie to ja juz mu wygarne bo to juz naprawde jest denerwujace i on juz w tym momencie przegiał..