Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dosc_Mocno_Zraniona

Mscic sie czy nie?

Polecane posty

Gość Dosc_Mocno_Zraniona

Hej.. Otoz od jakiegos juz czasu nie jestem z moim bylym. Mimo im on o tym nie wiem ja mam dostep do jego gg gdyz znam haslo. Powod rozstania byl prosty pojawila sie ta trzecia osoba, on zna ja juz 5 lat kiedys nawet razem byli. Pozniej byl z inna i ona tez od niego odeszla przez ta trzecia.. Niestety nie wyciagnal z tego zadnych wnioskow, zamiast zerwac z nia wszelkie kontakty nadal je utrzymywal, pomimo moich prozb. Nie minelo zbyt wiele czasu od naszego rozstania, ale to co on do niej wypisuje nie daje mi spokoju. Teksty typu `Kocham Cie,`. Ona na szczescie ma chlopaka ale on bardzo inteswywnie namawia ja by wrocila do niego, ona skarzyla sie tez ze z tym chlopakiem co jest teraz nie uklada sie jej i nie wie czy to TO. Napisala tez ze nie ma archiwum by ten jej chlopak tego przypadkiem nie przeczytal.. I OGOLNIE MOJ PLAN JEST TAKI... ZALATWIC NUMER DO TEGO JEJ CHLOPAKA ZADZWONIC POWIEDZIEC O TYM I PODAJ MU JEGO HASLO BY SOBIE SAM POCZYTAL JAKA JETS JEGO LASKA, CHOC MAM WATPLIWOSCI NIE WIEM CZY TO COS DA, MOZE BYC TAK ZE SIE ROZSTANA A WTEDY ONA BEDZIE Z TYM MOIM BYLYM... MOZE I POWINNAM ZOSTAWIC TO TAK JAK JEST I POOROSTU O NIM ZPAOMNIEC ALE NIE POTRAFIE ON ZNISZYL MOJE ZYCIE JA CHCE ZROBIC TO SAMO.. Napiszcie co o tym myslicie... Pozdrawiam.

nawet dobry pomysł...ale nie wiem czy to coś da...a pozniej beda mieli do ciebie pretensje ze ty coa a to tamto..moze lepiej nie..a jak naprawde chcesz sie zemscic to wymysl cos inego

Gość gość
Daj sobie spokój nie bądź zawistna

Gość gość
nie ma sensu

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Niestety nic innego nie moge wymyslec gdyz mieszkamy od siebie pare dobrych km... Nie wiem co mam zrobic, nie potrafie od tak o nim zapomniec, jednak on wolal ja ma do niej slabosc. Do niej nie bede dzownic i pytac o numer do jej chlopaka gdyz mam swoje zasady. Bardzo mi trudno..

Gość gość
Zazdrość i gniew zatrują ci serce zastanów się czy tego właśnie chcesz...Czy nie lepiej jest powiedzieć sobie :skoro wybrał inną to widocznie nie dość mnie kochał i lepiej mi będzie bez niego? Zasługuję na kogoś kto nie będzie widział swiata poza mną?

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Z jednej strony masz racje, choc z drugiej... on przerwocil moje zycie do gory nogami. Dalam mu w grudniu druga szanse, powiedzialam ze ma zerwac z nia jakkolwiek kontakt. Zerwal ale przy pierwszej klotni juz do niej wypisywal. Poprostu ma do niej slabosc i taka jest prawda. Ja mowilam mu to ciagle i on do niej tez napisal ze ja mialam racje mowiac ze poprostu ma slabosc do niej. Gdy go zapytalam o to powiedzial nie mam do niej slabosci nawet mi przyrzekl. Widac ile warte sa jego slowa... Wiem ze nie powinnam wchodzic na te jego gg bo czytajac ich rozmowy tylko sie doluje, ale nie potrafie. Moze potrzebuje czasu..

tak pomyslalam i jeszcze raz przeczytałam lepiej nie rób tego...powiedz sobie: zasluguję na kogos lepszego. daj sobie spokój...

Gość gość
Moim zdaniem tylko się ośmieszysz robiąc takie rzeczy o któych piszesz......byłam kiedyś w podobnej sytuacji,rozstaliśmy się z chłopakiem on miał miedzy czasie inną , ale wróciliśmy do siebie a on z nią zerwał jednym smsem ot tak...jej reakcja była taka , że zamiast go zwyzywać od najgorszych nie zrobiła zupełnie nic. Ja nawet muszę przyznać , że byłąm na nią trochę zła za to , że mój facet był z nią i chciałam się z nią spotkać, żeby ją poznać ona się zgodziła, ale w końcu mi nie starczyło na tyle siły aby to roztrzasać i nie doszło do spotkania. Potem jeszcze długo mój facet miał wyrzuty sumienia za to jak ją potraktował i jak ona zachowała się z klasą, gdyby go zwyzywała albo mnie nawet by o niej nie pamiętał.Dlatego uwierz mi, że lepiej dla ciebie jak zrezygnujesz z zemsty.

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Gdzies w glebi duszy wiem ze lepiej gdybym zrezygnowala. Choc gdy pomysle ze ona odejdzie od tego swojego i bedzie z nim az szlak mnie trafia.. Staram sie o tym nie myslec i ogolnie o nim zapowiec. Ale te mysli sa silniejsze odemnie.

Gość gość
Tak naprawdę nic nie możesz zrobić, bo jeśli spróbujesz ich rozdzielić to jeszcze ich wzmocnisz , bo zjednoczą się przeciwko Tobie...i wyjdziesz na tym najgorzej...

Gość gość
Tak naprawdę nic nie możesz zrobić, bo jeśli spróbujesz ich rozdzielić to jeszcze ich wzmocnisz , bo zjednoczą się przeciwko Tobie...i wyjdziesz na tym najgorzej...

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Nie chce cierpiec z jej powodu i z tego co do niej wypisiuje.. Ale z drugiej strony chce byc przekonana ze mialam racje ze woli ja ze ma do niej slabosc itp. Przychodzi mi tez na mysl zeby wyslac mu kawalek ich rozmowy bo gdy on napisze czemu odeszlam powiem ze to przez nia znow powie ze nie ma do niej slabosci i tak dalej ze jesli go kocham to wroce a tak mial by podane to na dloni..

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Nie chce cierpiec z jej powodu i z tego co do niej wypisiuje.. Ale z drugiej strony chce byc przekonana ze mialam racje ze woli ja ze ma do niej slabosc itp. Przychodzi mi tez na mysl zeby wyslac mu kawalek ich rozmowy bo gdy on napisze czemu odeszlam powiem ze to przez nia znow powie ze nie ma do niej slabosci i tak dalej ze jesli go kocham to wroce a tak mial by podane to na dloni..

Gość Dosc_Mocno_Zraniona

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Sorki za dodanie 3 razy ale mialam problemy z netem przez moment :)

nie pokazuj ze tobie zalezy na nim..nigdy!! pomysli ze jestes dziwna,wariatka itp..poczekaj troche...

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Juz tak probowalam gdy bylismy razem bo wiedzialam ze on ma do niej slabosc i nasz zwiazek i tak nie ma przylosci. Wtedy powiedzial mi ze pisal tak do niej bo chcial sie jej wygadac i zeby on apowiedziala co mysli o tym moim zachowaniu powiedzial tez ze nie czul sie mo potrzebny i musial z kims gadac :)

Gość Dosc_Mocno_Zraniona
Juz tak probowalam gdy bylismy razem bo wiedzialam ze on ma do niej slabosc i nasz zwiazek i tak nie ma przylosci. Wtedy powiedzial mi ze pisal tak do niej bo chcial sie jej wygadac i zeby on apowiedziala co mysli o tym moim zachowaniu powiedzial tez ze nie czul sie mo potrzebny i musial z kims gadac :)

Gość gość
niezle kity Ci wciskal, daj sobie z nim spokoj i pokaz klase czyli nie rob z tym nic do milosci nikogo nie zmusisz

Gość gość
niezle kity Ci wciskal, byly facet to przeszlosc i tyle, daj sobie z nim spokoj i pokaz klase czyli nie rob z tym nic do milosci nikogo nie zmusisz

Gość gość
zemsta niekoniecznie powiedz czy ulży ci jak mu dokopiesz powiem ci nie jak bedziesz sie zbyt interesowła nim rozpamietywała planowała/knuła to sama sie zapętlisz w taką kulę zła powiedz sobie po co mi On niech sie ina z nim męczy WIESZ kiedy ci ulży poczujesz uwolnienie jak na Twojej drodze stanie inny tym razem odpowiedni wiec zamiast tracic czas na dziecinne zemsty jak juz koniecznie musisz cos robic to rozejrzyj sie wokól siebie za kims dla ciebie jeszcze jestes na tyle młoda że pewnie ci sie chce w taką nagonkę bawić wiesz naczej gdyby on cały czas ingerował w twoje życie przeszkadzał tobie byc szcześliwą to wtedy zupełnie inny temat ale jak on sie buja od jednej do drugiej to co ci po zemscie wszytskie jego byłe uświadomisz a on znajdzie kolejną SKUP sie na Sobie zebys ty była szczesliwa z innym:) powodzenia

Gość gość
Dziekuje Wam :) :* Dodalyscie mi otuchy :) Zdrzemnelam sie z tym powiem Wam i teraz jestem zdania po co sie mscic to nic nie da moze dac tylko tyle ze ten lukasz ja zostawi i oni beda razem a to zaboli jeszcze bardziej. Zemsta da szczescie na kortko. Ja tylko nie rozumiem.. stracil juz jedna dziewczyne przez nia a nic z tym nie robi... Powinien wyciagnac jakies wnioski. Co najlepsze, wyczytalam na tym gg ze podobno kiedys jak byli razem to kupil jej pierscionek zareczynowy... Wiec teraz wiem ze to ze mna i tak nie mialo przylosci ONA jest poprostu TA JEDYNA. A ze nie moze byc z nia ze wzgledu na chlopaka jej to szuka szescia z inna. Ale ja mu juz powiedzialam ze jezeli chce byc szczesliwy i miec dziewczyne musi ale to koniecznie zerwac z tamta kontakt. Teraz rozpadl sie juz jego drugi zwiazek przez nia, on nadal nie wyciagnal wniokow. TEN TYP TAK MA... :)