Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

laptop miga/traci sie obraz HELP!

Polecane posty

Gość co robić co robić

jest tu ktoś ogarnięty w laptopach?? wczoraj nieoczekiwanie pojawił się u mnie czarny ekran, czasami przy poruszaniu migał - co sie mogło stać?! w końcu po godzinie "zabawy" zauważyłam, ze obraz wraca, gdy przytrzymuje lewą strone ekranu/matrycy/monitora (nie wiem jak to sie tam nazywa w laptopach;)) - później zauważyłam, że gdy odchylę ekran/matryce/monitor mocno do tyłu, to obraz jest normalnie, tylko ze przy poruszaniu laptopem miga, zanika całkowicie, kurde czy jest szansa że cos tam sie tylko odkleiło/odczepiło?? a nie że trzeba jakąś nową część zaś kupować? niech ktoś pomoże :(

Gość co robić co robić
nikt nic nie wie?? :((((((

Gość gość
widocznie nie dość delikatnie otwierałeś/aś i odłączył się monitor od reszty. Naprawa około 300zł, też tak miałam :(

Gość gość
widocznie nie dość delikatnie otwierałeś/aś i odłączył się monitor od reszty. Naprawa około 300zł, też tak miałam :(

Gość co robić co robić
no nie mow ze az tyle kasy :( teraz caly czas działa, odchyliłam ekran maksymalnie i nic nie miga, obraz jest. dam znajomemu informatykowi, mam nadzieje, ze okaze sie ze trzeba cos tylko przykrecic i juz po problemie, nie stac mnie teraz na taki wydatek :<