Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blancaa

CZY TO JUZ ZE MNĄ JEST COŚ NIE TAK???

Polecane posty

Gość Blancaa

Były chce do mnie wrócic, chce ze mną byc itp. ja mam 28 lat, on sporo po 30-stce. Moze uznacie to za dziecinne. Mielismy wiele kłotni miedzy soba , niedomówien które przewaznie wynikały z jego strony(nie bede wnikac bo to nie istota sprawy). Próbujemy sie pogodzic, a kiedy tylko załozyłam profil na FB on mnie zablokował bym go nie widziała:( a poza tym zachowuje sie jakby nigdy nic...nie chodzi mi o fb, bo dla mnie on znaczący nie jest, ale takie zachowanie juz tak...nie wiem jak mam to rozumiec, co o tym sadzic. Mój eks jest cholerykiem, czasmi zrobi rzeczy i nie zastanowi sie jakie to ma konsekwencje. Mnie to strasznie boli bo chciałabym byc dla niego ważna, pytałam go to sie wykreca od odpowiedzi:( Co powinnam zrobic w takiej sytuacji??

Gość gość
wrocic do lekcji

Jeżeli wiesz, że nie czujesz się dobrze z powodu jego zachowania to wiedz, że on się nie zmieni. Daj sobie spokój, może jak dasz mu odmowę, zda sobie sprawę że Cię kocha i wtedy się zmieni "Ani czas ani mądrość nie zmieniają człowieka - bo odmienić istotę ludzką zdolna jest wyłącznie miłość" :) Ale jak wrócisz do niego, a on nie dostanie żadnej nauczki to się nie zmieni. Może być też tak, że jak odmówisz on da sobie z Tobą spokój, wtedy przekonasz się, że tak naprawdę mu na Tobie nie zależało. Jeżeli go kochasz i chcesz z nim być mimo wszystko, mimo bólu jaki Ci zadaje, zastanów się czy warto? Znienawidzisz go w końcu, z życia zrobicie sobie piekło. Możesz też próbować na niego wpłynąć, żeby się zmienił będąc z nim w związku, ale pewnie już tego próbowałaś poprzednim razem? I się rozeszliście. Przypomnij sobie powody rozstania.

nie wiem czy robi mi to złosliwie czy jak...:( nie chce na nikogo wpływac bo nie mam zamiaru go wychowywać. Stwierdził ze się czepiam tego co on pisze innym, dlatego tak zrobił....tylko dlaczego nie robi tak swoim kolezaneczkom...:( kuźwa jak to boli:( czuje sie jak wróg dla niego. Głupie sprawy ale jak pokazuja obraz kim dla kogo jestesmy. ja najchetniej powstawiałabym z nim zdjecia, cieszyła sie nim wszędzie, a on.... wczoraj chciał sie spotkac, ale napisałam mu ze z wrogiem chyba nie powinien.

Gość gość
powiem Ci ze facet bardzo nieładnie sie zachował

Gość gość
dziwne zachowanie faceta:(