Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopoty z miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Witam, Nurtuje mnie pewna sprawa. W zeszłym miesiącu dwa razy miałam miesiączkę, najpierw 5 potem 26 kwietnia, obie trwały około pięć dni. Około 14 maja kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, jednak on nie skończył we mnie. Teraz kilka dni spóźnia mi się miesiączka, za to pojawił się przezroczysty, lepki śluz taki, jak podczas owulacji, miewam też praktycznie nie wyczuwalne bóle podbrzusza. Dzisiaj miałam wykonywane usg jamy brzusznej, które nie wykazało żadnych nieprawidłowości. Czy to może być ciąża? Czy po prostu przesunął mi się cykl? Dodam, że moje cykle są bardzo nieregularne. Proszę o odpowiedź.

Gość gość
zadajesz tak daremne pytania że nie wiem jak odpowiedzieć miałaś usg i oczekiwałaś że po 10 dniach będzie widoczna ciąża ? koleś nie skończył w tobie, ty masz niewyczuwalne bóle podbrzusza ?! what the f**k ?! poczytaj o antykoncepcji i cyklu i nie zawracaj nam d**y

Gość gość
zadajesz tak daremne pytania że nie wiem jak odpowiedzieć miałaś usg i oczekiwałaś że po 10 dniach będzie widoczna ciąża ? koleś nie skończył w tobie, ty masz niewyczuwalne bóle podbrzusza ?! what the f**k ?! poczytaj o antykoncepcji i cyklu i nie zawracaj nam d**y