Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie ujadać i obrażąć lekarzy!!!!

Polecane posty

Gość gość
do duch kafe jesteś rozżalony ale ty z tego co czytam,sądzę,ze wielu rzeczy nie rozumiesz,i moze jak nawet lek. ztobą rozmawiał to nie miałeś zielonego pojęciao czym on mówi a zabrakło ci odwagi zapytać o co chodzi a teraz masz własną teorię...wiadomo na kogoś trzeba zwalić.daj na luz chłopie.

Gość współczuje słownictwa i arogan
ścisły umysł ;D oj wyobrażnie i fantazje to ty masz duchu :D

Gość współczuje słownictwa i arogan
TAk?a SKAD TO SIE WZIĘŁO TO WCISKANIE DO KIESZENI?POWEDZCIE skad? Cóz to za nawyk idiotyczny!?biedny nie da bo nie ma , to znaczy że ma być gorzej traktowany?No własnie w szpitalach monitoringi może po części załatwią sprawę,,.ale czas sie odzwyczaić mili panstwo dawania w łąpę!

Nie osądzajmy wszystkich--poniekąd masz rację lecz jak sie ma "sałate" to wszystko sie da aby ukochana osoba bezpiecznie wyszła z tego.Niestety nie mieliśmy kasy,poniewaz 5 dzieci pokończyły studia i zapożyczyliśmy się .Spłacaliśmy 6 lat i zyliśmy bardzo skromnie.Od X już pożyczki by nie było lecz niestety los był dla nas okrutny.Żona nie zdaje sobie z tego sprawę lecz ja ten krzyż musze nosić za błedy lekarzy.

jhgfuyjthrgefdws duchu ' i tu własnie szukasz partnerki? --smarkaczu zachowuj sie należycie jak nie obrażam cie.

Gość gość
Mimio tych ogromnych zyciowych krzywd jakie wyrzadzili mi lekarze gin teraz jestem zdrowa udało sie mam dziecko zapomniałam miałam później stycznosc z innymi lekarzami innych specjalonsci w zwiazku z chorobami w rodzinie i juz oni tak traumatycznych przezyc nie mielli jak ja ja na wyjatkowych trucicieli zycia trafiłam Boze jak dobrze ze to juz za mna

Osoba co takie krytyczne spojrzenie ma na mnie niech sobie poczyta Rozbitka.Dokładnie opisałem jak lekarze i pielegniarki traktowali chorą co mąż nie dał łapowki.

Gość gość
a gdzie mamy poczytać tego rozbitka? Jaki to temat?

Opisywałem nieudacznikow i konowałów.To była czarna strona ich działalności.Natomiast co do mnie miałem pare wypadków komunikacyjnych jako,pasazer.Wiec majac 18 lat doszło do poważnego wypadku pod Szczecinem.Przeżyłem.Lezałem w gipsie pół roku i majac kilka operacji.Nastepny poważny wypadek.Pijany,kierowca zgarnał mnie z chodnika powodując poważne obrazenia oraz roztrzaskał mi kolanoMiałem 40 lat.Chciano mi odjać noge nie zgodziłem sie.Co czwartek przyjeżdzało 2 lekarzy jeden był profesorem >Jak zobaczyli mnie w jakich cierpieniach jestem natychmiast pogotowie mnie na sygnale przewiozło do klinik gdzie pracowali.Za pare godzin zabrano na sale operacyjna.Do dziś nie odczuwam zadnych bólów a kolano jest już 25 lat po operacji.To byli fachowcy z górnej półki.Profesor 5 lat temu zmarł a ten chirurg co mnie operował był Ordynatorem kliniki chirurgicznej w .............Szwajcarii.I tu należy ukłon dać im,ze tacy wspaniałomyślni byli,bez zadnych łapówek.Tak samo lekarze ze Szczecina.Miałem szczęście??Nie bo byli prawdziwymi lekarzami!!!

Niedouczonych patałachów wypuszczają z uczelni takie skutki są.Ten zespół co operował zone liczył 28-35 lat.Kto pozwolił cymbałom do tak powaznej operacji!!A przed mówili ze to prosty zabieg jest.3 godziny pobytu w szpitalu i mam przyjechać po żone.Tak mi mowili przed!!!

W ub.r na cafe spotkałem mgr.inż co takie byki pisał,ze mózg sie lasował.Zapytałem jak zrobił maturę a póżniej studia.Odpowiedział ze jest dyslektykiem!!!! kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr...........jósz tak pisał