Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie ujadać i obrażąć lekarzy!!!!

Polecane posty

Gość htyuiyuktjhgrsfdsa
No bo w PL NFZ ! i lekarz mowi prosto z mostu jak jest. W Stanach -drożyzna. w Kanadzie ..?

Gość WYMOWNA  CISZA  ///
lekarze maja zwyczaj milczec gdy niby juz nie mozna nic zrobic dla pacjenta nastepuje owa wymowna cisza gdy zostanie wreczona gratyfikacja odrazu robia sie tacy rozmowni orazu przedstawiaja warianty leczenia etc uwazaja ze jak skonczyli studia sa Bogami jest wiele branz gdzie tez po studiach tez robi sie specjalizacje i nikt z tej okazji nie płacze nad soba a oni uwazaja ze ich nauka była tak trudna i tyle ich to biedaków kosztowłao ze teraz maja PRAWO brac od biednych bo jak nie to 2 pod ziemie

Gość htyuiyuktjhgrsfdsa
najlepsi polscy lekarze mają etaty w PL USa i Niemczech ,mobilni ;D

Zwracałem się do adwokatów ds.medycznych z Krakowa.Badali 200 stron historii choroby zony przez 2 miesiace i orzekli,ze nie podejmna sie sprawy sądowej,gdyz żona nadal żyje.Mam sam złozyć sprawę.pytałem słynnego adwokata z Warszawy co robić i ile to bedzie kosztować.odpowiedział tak mozna sprawez ałozyć o odszkodowanie 600 tysiecy lecz trzeba mieć minimum 500 tysiecy na 5-7 lat na prowadzenie spraw sadowych.Masz tyle?Bo ja nie.Więc co mam zrobić madralo moze mi doradzisz?

Żona przebywa w Polsce tylko kasę posyła przyjaciel-milioner.Nigdy mu tego nie zapomne.Lecz już ja NIGDY nie wylecza bo w skutek pomyłki lekarskiej ma naokoło głowy i posrodku zniszczony mózg.Miała zatrzymane serce na pół godziny.Nie mieli płuco-serca więc reanimowali ja recznie.

Niech zamkna ten burdel bo postów nie widać ,dodaje do pasku zadań 30 i gówno.Na innych tematach mozna tylko tutaj za drazliwe sprawy poruszam o słuzbie zdrowia.PAŃSTWOWEJ!!

27.05.13 [zgłoś do usunięcia] htyuiyuktjhgrsfdsa No bo w PL NFZ ! i lekarz mowi prosto z mostu jak jest. W Stanach -drożyzna. w Kanadzie ..? TEN POST OSTATNI WIDZE

Gość gość
lekarze działaja a na własna korzyść , wyjazdy ,wycieczki ,rózniste atrakcje w ramach coś za coś, Recepta konkretny lek i jazda

Gość gość
z drugiej strony spotkałam na swojej drodze kilku lekarzy z powołania ostatnio miałam kilka wizyt z roznych dziedzin i byłam pozytywnie zaskoczona widza lekarza jego podejsciem do pacjenta profesjinalizmem uwaga pomógł nie czekał na KOPERTE CHA i nawet potrafił zażartować oby wiecej takich lekarzy

oki.Ukazało się.Ta mądrala co naskoczyła z Ziutka proszę racjonalnie i po ludzku odpowiedzieć

Gość gość
No tak .... skad możecie mieć wiedziec na temat podejscia do pracy lekarza np wybitnego specjalisty :) skoro leczycie sie w zwyczajnych przychodniach :) A kto te łapówki wręcza???Przecież wy sami ;) to robicie;)W Stanch niemczech łapówki ;D nie ma mowy! W Polsce najlepsi specjaliści nie biora , kochani ! Bez dyskusji

Gość co boli ziutek czy ziutka?
ODPOWIEDZ CZY BEDZIESZ BŁAGAŁ ZIUTKA CZY LEKARZA O POMOC!? Co teraz głupia tak? ;) prosze trochę szacunku do lekarzy tez mieć, jesli ktoś nie ma niech nie naskakuje na tych którzy stają w ich obronie.

Ryba moze nie brać.Nie mówie że wszyscy biorą lecz na 10 lekarzy 7 są wyjątkowymi chu.jami ,3 było bardzo porządnych i doradzało mi 2 kobiety i 1 lekarz.

Gość gość
zgłos do usuniecia duch kafe 27.05.13

Szpital był wybudowany z Uni Europejskiej.Chwalili sie w necie jakie maja wyposazenie i dlatego zona poszła tam,na wyciecie laparoskopowe kamieni żólciowych.Okazało sie że to wyjątkowy blef.Gdy dyrektorce to wytknałem i zapowiedziałem,ze pismaki się tym zainteresują tym przekretem,jak przyjechałem do domu te strony już nie istniały!!!!!!

Gość stara jara
duch kafe w tym wieku racjonalność ducha w postaci zaćmionego umysłu jest wielokrotnością miażdzącą;D

Gość sruuuuuuuuu
z żoną przyjaciela tesz morzna ;D

usuwaj sobie ,bardzo dokładnie to opisałem tutaj w 2010 r Jako Rozbitek wiec ośla pało nie strasz mnie tu.Za smarkata/y jesteś.

Gość gość
nie dadzą to lekarz im nie wyciagnie siła , prawda ;)

Gość gość
zacny mąrz

Myśle sobie tak a moze bląd zrobiłem,ze nie wziałem pozyczki aby wreczyć łapówkę?:O:(

Gość gość
bo ta czesc łapowników psuje reputacje pozostałej reszcie

Gość gość
tak ty masz najwiecej tłumoku do powiedzenia ;D w kwestii służby zdrowia :)

Gość gość
łapówki biora zwykłe dziady ;D w innych branżach ;) za ziemie kościelne ! lekarza moga

Tylko taka sprawa jest gdy domagałem sie rezonansu ordynator szpitala wojewódzkiego odpowiadał,ze nie trzeba.Przedtem gdy żona była 2 tygodnie nieprzytomna na OIOM-ie dziennie mówiono do mnie ze trzeba rezonans dokonać.Po dwóch tygodniach wyrzucili ją z OIOM-u bez rezonansu na oddział wewnętrzny.Pytałem dyżurna lekarz na co ja leczą.Odpowiedziała NIE WIEMY bo nie ma rezonansu!!!

Gość gość
burżuje atakują ;) dobranoc lecę

Gość kosmateuska
Podtrzymuje to, co napisalam wczesniej: lekarze w wiekszosci to bezmyslne nieuki, oczywiscie zdarzaja sie wyjatki i ja do takich juz teraz chodze, przynajmniej staram sie takich wybierac. Niech wiedza, ze zawsze patrze sie na ich rece, a jak popelnia blad, to spotkamy sie w sadzie, oj nie ma tego dobrego:), skonczylo sie:), kazdy ma odpowiadac za swoje bledy. Jak jest sie przeziebionym, to mozna isc do lekarza i wtedy takie relacje lekarz- pacjent wygladaja super, a jak sie cos powazniejszego dzieje (nie tylko katar), to czlowiek chodzi od lekarza do lekarza az wreszcie natrafi na jakiegos myslacego (ale takiego to ze swieczka szukac), poki oczywiscie wczesniej nie umrze.