Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarynka z Irlandii

restauracja na obiad poślubny - Warszawa

Polecane posty

Gość RafalTutejszy
Zalezy na ile osób :) jeśli do 25 to spokojnie możesz rezerwować gallo d'oro :) to świetna włoska restauracja :) jedzenie jest przepyszne :) byłem tam na kolacji i raz na przyjęciu weselnym - bardzo kameralnym :0

Gość gość
ja robilam tutaj www.salon-kulinarny.pl i bylo po pierwsze smacznie, a po drugie naprawde ladnie udekorowane:) takze polecam wszystkim, ktorzy chca jakies imprezy robic ;)

Gość gość
www.passepartout.pl Polecam...

Gość gość
a Pod gigantami znacie ? http://podgigantami.pl/ restauracja z klasą, bardzo elegancka, o jedzeniu już nie wspomnę bo bajecznie dobre. na takie wyjątkowe okazje to idealne miejsce

Gość gość
Koniecznie sprawdź restaurację Salto na Wilczej. Jest tam bardzo elegancko, a do tego mają przepyszne jedzenie, myslę że na taką uroczystość to odpowiednie miejsce :)

Gość gość
Mogę polecić bardzo ciekawą restaurację przy ulicy Zwycięzców 4 oraz w Wesołej - www.sushiwesola.pl, jest ta sama karta menu :)

Gość gość
Na takie eleganckie wyjście to bym polecał restaurację Ganesh ( www.ganesh.pl ). To kuchnia tradycyjna, indyjska. Oprócz dań typowo dla dorosłych, mają też specjalnie przygotowane menu dla dzieciaków. Na czas oczekiwania ostatnio mój synek dostał kolorowankę

Gość gość
i zjadl ja? :D

Gość Ben

Bardzo fajnym miejscem jest restauracja Instalacje Art bistro.