Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbella

Migrena

Polecane posty

Czy ktos tutaj ma taki problem? Jak sobie z nim radzicie? Jakie leki? Jak często macie ataki? Piszcie

Gość gość
Tak ja miewam ;(

Gość gość
cine pomaga ale nie zawsze i jest drogie

Gość gość
polecam naturalne produkty np złocień maruna ostatnio pojawił się w wygodnej formie kapsułek inna nazwa to feverfew

Gość gość
Też stosuję złocień maruna i nie chcę już nic innego

Gość mogłabym tu
rozpisywać się o mojej migrenie, o tym jak lecą mi łzy, nie mogę otworzyć powiek itp. Konsultacje u neurologa, jakieś tam tabletki na receptę. Czemu to dziadostwo jest takie drogie?! Ale wiecie co dziewczyny? Zauważyłam, że to kiedy wystąpi atak i jak często zależy w sporej mierze od kondycji psychicznej. Pomijam to, że często idzie w parze z okresem :/ W każdym razie żeby przyoszczędzić trochę na lekach spróbowałam Migastop (nie wierzę reklamom!). No i niestety ale pomaga ;) Inaczej niż te tabsy na receptę, ale wystarczająco ok, da się wytrzymać.

Mi na migrene pomaga... spokój. Zamykam sięw domu, wchodzę pod kołdrę i leżę w zupełnej ciszy. Jest to długotrwały proces, no i nie zawsze w 100% skuteczny :P Dotąd żaden lek nie okazał się odpowiedni na moje bóle... Czy na rynku nie ma dobrego leku na migrenę??? Poleccie coś, bo ta migrena może zupełnie rozłożyć człowieka na łopaki :(

Gość Halaa
Polecam Solpadeine.

Nie brałam, ale w takim razie muszę o nim poczytać. A ktoś słyszał o Zolmiles? Przeglądając stron internetowe natknęłam się na ten lek i szukam opinii. Ktoś z Was brał?

Gość gość
agi0001,bo nie ma chemicznych leków na migrene,najlepsza metoda jest akupresura,która leczy migrene na lata

Gość gość
agi0001, widać chu*owo musi to działać i się nie sprzedaje, że taki spam uskuteczniają (w tym ty).

Gość aprilla9001
Zolmiles to inaczej Zolmitriptanum, czyli substancja działająca na ośrodkowy układ nerwowy. jego działanie nie jest do końca super mega wyjasnione, ale ważne, że dziala. ja mieszkam w Angli i nie mam dostepu do zolmilesu, ale biorę lek o identycznym składzie i na mnie działa. Ataki są powstrzymane po zazyciu leki lub przebiegają łagodniej.

Gość gość
Akupresurą tylko akupresura nie ma skuteczniejszej metody na migrene.