Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandi1986cc

Pomocy!!!! Ciąża????

Polecane posty

Gość Sandi1986cc

Witam od pewnego czasu mam nieregularne cykle miesiączkowe, czasami mam 24 a czasami 40 dni. Ostatni początek okresu miałam 3maja, trwał do do 8 maja czyli 5dni. Sex uprawiałam 25maja. Powiedzcie mi czy mogłam zajść w ciąże? Dodam że podczas sexu miałam bardzo wrażliwe piersi, cerę miałam gładką tak jak przy owulacji... Dziś mam zgagę pali mnie jak nie wiem, a zjadłam tylko jogurt z bułką. Zastanawiam się czy jest możliwe abym zaszła w ciąże, nie biorę tabletek a mój partner się nie zabezpieczył. Pomóżcie proszę... Bo boje się czekania

Gość gość
nie sądzę, bo były to dni niedpłodne. Następnym razem się zabezpiecz

Gość gość
Booooze doucz sie idiotko!! 2 dni temu sie bzykalas i juz niby zgage ciazowa masz? Nie moge czytac takich glupot! Nawet jesli to Twoje dni plodne byly to nawet jeszcze do zaplodnienia nie doszlo, zabepieczaj sie bo splodzisz takiego durnia jak Ty!

Gość adadadada
skoro się nie zabezpieczacie to chyba chcecie dziecka

Gość Sandi1986cc
Po to jest to forum żeby się pytać, a Ty jeśli odpowiadasz każdemu tak durnie jak mi to się zastanów po co tu w ogóle weszłaś? Bo każdy może mieć jakiś problem, nawet durny! Może nie każdy jest taki rozgarnięty jak ty!