Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek14091990

chce odzyskać szczęscie,ułowyc sobie życie..

Polecane posty

Gość kotek14091990

witam mam na imię paulina i mam23 lata jestem mama 1,5 rocznej córeczki jestem w fikcyjnym można nazwac związku z ojcem malej ponieważ nie mam srodkow do zycia i po prostu nie mam gdzie odejść a do pracy nie mogę isc bo się nie utzymam z dzieckim na wynajętym mieszkaniu.....szukam partnera który zabieze mnie i mala i razem stworzymt udany związek bo tego mi brakuje mieszkam z ojcem dziecka ale wogule nawet mało rozmawiamy osobno spimy...chce być znow szczesliwa i stworzyć malej prawdziwy dom....

Gość unknown_post_maker
Cześć Paulina, znam Cię osobiście, jestem Twoją pierwszą miłością z Jeziora... Spotykaliśmy się za młodych lat... Wiesz chyba kto pisze... Wiem, ze długo nie rozmawialiśmy, jednak chcę Ci pomóc oferując Ci wszystko o co prosisz... Tylko proszę odezwij się do mnie na email : youmustseethat2@gmail.com albo gg : 47274172 Odezwij się piękna !!!

Gość 7♕7
romantyczne by to było jakby było prawdą :(

Gość unknown_post_maker
to jest prawda, zapewniam, bylem z Paulina za młodych lat , może mieliśmy wtedy 12-14 lat... pierwsze pocalunki, dotyk.... później jakoś się rozpadło, ale na pewno to była moja pierwsza miłość. teraz mam 25 lat, kto wie, może na nowo uda się nam coś stworzyć... I na forum obiecuje, że jeśli uda mi się znaleźć kontakt z Pauliną to jej pomogę....

Gość gość
dla dobra tematu, proszę administrację o podanie mi we wiadomości prywatnej, adresu email pauliny.

Gość 7♕7
wspaniałe masz serduszko młody człowieku. zyczę wam szczęścia :)

Gość .........;/
nie udalo mi sie z nia skontaktowac...

Gość gość
To sobie ukladaj.