Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoceniona :(

Porównanie

Polecane posty

Pomóżcie , nie wytrzymam tego!!! Cała moja rodzina porównuje mnie do mojej byłej koleżanki , bo ona jest chuda i mi każą schudnąć , ona jest z***bista w przedmiotach ścisłych ( ja też lubie matematykę itp.) ale zawsze będę gorsza od niej , jej mama ciągle chwali ją przy wszystkich , moja mam mnie wogóle nie chwali ( i wcale nie chce). Nie jestem typem dziewczyny która chodzi na imprezy tak jak ona , tylko ta która woli posiedzieć z ksiażką. Na każdym kroku oni mówią że ona jest idealna. Na koniec roku wychodzi mi średnia 5,4 ( jestem w 2 gim) , jej tez coś takiego , ale oczywiscić ona jest lepsza. Uczę się japońskiego ( jestem bardzo dobra w językach ) a jej mama na to że to głupota bo nie dam rady bo to trudny język. Wszystko co robię dla nich to głupota. Tylko moja babcia wierzy we mnie i to mnie motywuje. Co mam zrobić aby oni zobaczyli jak bardzo się staram bo dłużej tego chyba nie wytrzymam ????

Czasami dorośli popełniają błędy.Musisz uzbroic sie w cierpliwość zrozumieją to z czasem.Trzymaj się koteczku:classic_cool:

Spróbuję , Dzięki :)