Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dużego biura

Dziewczyna szwagra...

Polecane posty

Gość mam dużego biura

Otóż jest problem. Szwagier chce się żenić. Oczywiście teście zorganizowali kolację wszyscy byliśmy na niej(teście, mąż, ja, brat męża wraz z żoną no i oczywiście drugi brat męża z dziewczyną ) od początku coś mi w niej nie pasowało i miałam rację kobietamiała wielu facetów i z każdym była tylko dla kasy no i podejrzewam że i w tym wypadku tak jest, może nawet nie podejrzewam a wiem. Całe miasto wie z kim jest i parę osób powiedziało mi że sama do nich mówiła że będzie bogata bo znalazła takiego.Cicha woda brzegi rwie. Ze szwagrem mam bardzo dobry kontakt znamy się od podstawówki byliśmy w jednej klasie więc relacje mamy bardzo dobre. Powiedzcie mi co mam zrobić z informacjami które posiadam. Mam mu powiedzieć?

Gość gość
jemu nie, ale mężowi tak

Gość mam dużego biura
Mężowi mam dzisiaj to powiedzieć. Ale czy on powinien powiedzieć to swojemu bratu- czy mamy być cicho i nikomu nic nie powiedzieć.

Gość gość
to już zdecyduje Twój mąż.Ty szwagrowi nic nie mów - nie uwierzy i już zawsze będziesz czarną owcą w rodzinie

Gość gość
z jednej strony głupio tak gadać.. ale jeśli to pewne, to powiedz mężowi.

Gość mam dużego biura
Jest pewne. Jak był z byłą to od początku wszystko mi mówił i prosił o rady jako kobietę. Nawet na pierwszą randkę doradzałam mu co ma na siebie ubrać.

Gość gość
i między innymi dlatego nigdy nie chciałabym mieszkać na wsi czy małej pipidówie, gdzie każdy o kazdym wszystko wie :( Plotkarskie towarzycho i im bardziej komuś dowalą tym bardziej się cieszą. Bleeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Ale jeśli będzie miał wybierać wersję Twoją i narzeczonej to na pewno nie wybierze Twojej...

Gość mam dużego biura
Nasze miasto rodzinne jest większym miastem, ale wszyscy znają mojego teścia i to dlatego. A my mieszkamy 50 km od domu.

Gość gość
to następnym razem , jak spotkasz się z nimi oboje, powiedz, że krążą ploty że ona mówiła że jest z nim dla kasy :D

Gość mam dużego biura
Żona szwagra z którą jestem jak siostra też o wszystkim wie.

Gość gość
najpierw powiedz mężowi, a potem będziesz się martwić. Być może uzna, że to nic takiego, połowa małżeństw jest zawarta dla pieniędzy

Gość mam dużego biura
Mąż nie uzna to za blachą sprawę znam go dobrze. On nie pozwoli żeby jakas kobieta która nie jest warta jego brata zmarnowała mu życie.

Gość gość
weź pod uwagę, że szwagier ją kocha i prawdopodobnie wybaczy jej wszystko

Gość mam dużego biura
Jestem po rozmowie z mężem powiedział że tego tak nie zostawi i jedzie z nim pogadać dzisiaj o 21. Zobaczmy co z tego wyjdzie.