Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Issabellla

Korzysta ktoś z inCLICK ??

Polecane posty

Czy korzystacie z tego typu stron? Co sądzicie o takim zarabianiu przez internet? Czy są wypłacalni?

Zastanawiam się czy się tam zalogować, ale nie wiem czy to nie oszuści... Może ktoś pomoże? :)

Gość gość
też jestem ciekawy niech ktoś się wypowie ;p

Gość gośćówa
Musisz tam podać wszystkie swoje dane plus numer konta wiec nie wiem...

Gość gość
podnoszę

Gość gość
raczej nie oszuści. Jak przeczytasz co mają na www, zobaczysz, że wypłaty zapewnia DGA S.A. To raczej wygląda poważnie. Też się zastanawiam, czy coś tam można zarobić. Ale chyba tak, bo jakiś ranking jest i widać, że ludzie pracują.

Gość gość
upupup

Gość gość
ktoś dostał pieniążki?

Gość kaamm
Korzystam i zarabiam, raz na miesiąc 50 złotych jest, czasem rzadziej, gdy nie mam czasu na robienie zadań. Ogólnie jest to uczciwy portal, jestem tam od października 2012. Fakt, niektóre zadania są nisko opłacalne, ale ogólnie jest szansa na dodatkowy zarobek, jeśli lubisz pracę przed komputerem. Inclick jest dla osób od 16 roku życia i studentów do 26 roku życia.

Gość Aniaaa1234
Zaczęłam korzystać z inClick - jest ok, szału nie ma jeśli chodzi o kasę, ale zawsze to parę groszy :) Zarabiasz więcej jak masz bloga albo stronę www, bo wtedy jest więcej zleceń. Zaczęłam korzystać też z MYPAY - fajna stronka, podobna do poprzedniej, zasady podobne ale nie trzeba być studentem :) Jeśli chcecie się zarejestrować zróbcie to proszę przez ten link http://www.myearn.com/?ref=195282&subid= bo na mypay fajnie buduje się piramidy (Ty na tym nie tracisz, a później sam możesz zapraszać i korzystać:)

Gość gość
Obrzydliwa reklama. Żeby zarobić te 50 zł musisz spędzić mnóstwo czasu przed komputerem, czasem miesiące jeśli lubisz spać i gdzieś pracujesz/uczysz się. Płacą dosłownie grosze. W dodatku część zadań, tych najlepiej punktowanych i najciekawszych, jest od pewnego progu, co oznacza, że musisz mieć ileś wykonanych zadań wcześniej. Co do wypłacalności, to się nie wypowiem, wyglądają na uczciwych, tyle. Nie zdążyłam wypłacić czegokolwiek, bo naszło mnie zniechęcenie i fakt nowej pracy, gdzie 50 zł mogę sobie zarobić w pół dnia (zbiór owoców). I co najdziwniejsze przed założeniem tam konta znajdowałam o portalu same pozytywne opinie. A, i zadań jest bardzo mało, ciężko wybrać coś dobrego. Nie polecam.

Gość gość
Witam, Sama korzystam z inCLICK i póki co nie narzekam, dodatkowy zarobek do najniższej zawsze można dorobić. Jedyny warunek to być uczniem lub studentem do 26 roku życia i przesłać legitymację, za którą już zarabiasz. Jeśli ktoś się zdecyduje, zapraszam pod link:https://www.inclick.pl/?pb=311ba140edb4d5a9ac1c58586476bcde

Gość gość
Ile można zarobić tam ?? Tylko 50 zł ??

Gość makaronik1234
Ja osobiście korzystam z tej strony i jestem z niej zadowolona. Osoby wypowiadające się przede mną wspominają o tym, że ciężko jest zarobić na tym serwisie i że wymaga to dużo czasu. Każda praca na początku wymaga większego wysiłku i wkładu pracy, dopiero po upływie jakiegoś okresu widoczne są większe zarobki, każdy trzeźwo myślący człowiek potrafi to dostrzec. W inclicku zaraz po rejestracji trzeba wykonać kilka mniej płatnych, łatwiejszych zadań aby móc przejść do tych trudniejszych i tym samym lepiej płatnych- jest to zrozumiałe, wykonując proste zadania, zdobywamy doświadczenie potrzebne do tych wymagających więcej pracy. Serdecznie polecam tą stronę i zapraszam wszystkich uczniów i studentów do rejestracji- zawsze warto spróbować, jeśli się nie spodoba w każdej chwili można zrezygnować. Zamieszczam link do strony -https://www.inclick.pl/?pb=48c6e0d923dbc3f3fea96e7904d1ef0f :)

Gość gość
Weźcie pod uwagę, że wszyscy tu piszący jaki Inclick jest świetny i w ogóle super desperacko wykonują zlecone zadanie. Inclick jest w porządku ale dla firm, którzy potrzebują jeleni do wykonania beznadziejnej pracy. Tyle w temacie.

Gość gusia13456
ja korzystam z tej stronki, otrzymalam w tym miesiacu drugą wypłatę 50 zł, trzeba podać nr konta i legitymację ale na tym przeciez nic się nie traci, za zalogowanie otrzymuje sie 500 pkt, a potem otrzymuje sie coraz wyzej punktowane zadania :P zarejestrujcie sie klikając w ten link, Wam nie zrobi to różnicy a mi da dodatkowe punkty https://www.inclick.pl/?pb=4ee2a9151389a2bf939e0180ae852612

Gość gość
Witam, mam pytanie do osób które posiadają konto na inclick mianowicie kto otrzymał wypłatę za luty ( chodzi mi o wypłatę po zmianie regulaminu)

Gość studentka0901
Polecam, super sprawa jak się jest studentem. Szkoda tylko, że tak późno to odkryłam :( można fajnie dorobić wieczorem przy kawce i TV.. Poza tym prowadzą naprawdę super blog na http://blog.inclick.pl/?pubid5=MT_KAF01, ostatnio zaczerpnęłam tam sporo info na temat zarządzania czasem :)

Gość gość
Oszuści...

Gość pouler
TOTALNIE ODRADZAM TĘ STRONĘ !!!! Dlaczego ? Już wyjaśniam :) Aby otrzymać wypłatę 50 zł musimy uzbierać aż 5000 punktów. Zadania punktowane są średnio 1-2 ptk. Czemu tak mało pytacie ? Ponieważ 1 punkt, który musi kupić pracodawca aby nim zapłacić kosztuje z podatkiem 1,54 zł tymczasem dla pracownika ma on wartość 1 grosza. Oznacza to, że gdy znajdziecie już jakąś wysoko punktowaną pracę - np napisanie jakiegoś skryptu - ze stawką np. 600 pkt, to pracodawca na te punkty wyda ok 900 zł a wartość, którą one wam dają to 6 zł !!!!!!! Kpina Pracodawca - 1 pkt - 1,54 zł (płaci) Pracownik - 1 pkt - 0,01 zł (otrzymuje) Nie wiem czy jest sens coś tu dodawać.

Gość gość
pouler przecież to nieprawda!!! aby otrzymać wypłatę 51 zł musisz uzbierać 60 punktów. Po co tak kłamać????? ja dostaję wypłaty regularnie i nie mam prawa do narzekania, ale rozumiem jeśli by ktoś coś narzekał ALE ŻEBY KŁAMAĆ??? Wszystko jest napisane tutaj https://www.inclick.pl/regulations/student w paragrafie 6. Jest, że trzeba uzbierać 60 punktów żeby otrzymać 60 zł brutto (po odjęciu podatku 51 zł netto = na rękę) NIE KŁAMIEMY!!!!!!!!!!

Gość gość
A znacie inne programy podobne do tego?

Gość gość
www.buzzbee.pl

Gość gość
Ja też korzystam z buzzbee. Pobrałam z google play i zarabiam na zdjęciach ze sklepów i ankietach cenowych. Jak mam czas i są zadania to i kilka stówek się zarobi.

Gość gość
czy za takie "dorabianie" odliczaja podatek...?