Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIA DO PANI CZKAWKI

Polecane posty

Gość gość

1.skąd jesteś (miasto,wojewodztwo) 2.ile masz lat 3.jak masz naprawde na imie 4.czy jestes moze fikcyjna? 5.po co tak czesto siedzisz na kafeterii? 6.jak wygladasz (ładna,kolor i długośc włosów,wzrost,tylwetka) 7.Czy miałąs kiedykowiek chłopaka (w realu!!!) 8.czy cieprisz na jakies zaburzenia psychiczne Amen

Gość co za pseudonim? :) narwancu
1. z wioseczki 2. tyle ile trzeba 3. zwyczajnie 4. nie 5. chyba za duzo wolnego czasu. A poza tym nie moge sie nadziwic jak dorosli ludzie tak glupio pisza i po co 6.ladna, krotkie, sredni, sluszna :) 7.hmm... chlopaka? Nie mezczyzne owszem. 8. zdecydowanie nie 9. przedstaw sie teraz Ty

Gość gość
1. Warszawa, mazowieckie 2. 24 3. Pamela 4. nie 5. a gdzie mam siedziec? na parapecie jak golab? 6. chuda, wysoka. ciemne wlosy 7. tak 8. tak, boje sie zycia i CMM

Gość gość
Jaki kolor kredy najbardziej lubisz :)

Gość Pani Cz.kawka.
1. Tczew, pomorskie 2. Tyle na ile wyglądam 3. Mercedes 4. 100% realnosci 5. bo lubie 6. estetycznie 7. owszem, wielu 8. byc moze

Gość pani czkawka_
1.Zad*pczasta wiocha na Podlasiu 2.28 3.Basia 4.nie 5.bo nie mam co robić 6.brzydka,ciemne farbowane, sredniej długosci,proste,chuda 7.co ty 8.tak.paranoja,nerwica,kilka fobi min. neofobia i spoleczna.oprocz tego depresja,rozdwojenie jaźni,schizofrenia i siegajace dna poczucie własnej wartosci

fajnie. Zakladajac, ze to prawda. A zreszta to nie jest istotne. Dzis takie dosc wazne swieto Memorial Day. Odwiedza sie groby, wspomina zmarlych.

Boze jak ja tesknie za zad*pczasta wiocha na Podlasiu. Tylko, ze juz takiej nie ma. Bo to wiocha z mego dziecinstwa. Chodzilo sie do lasu po grzyby, jagody. Teraz raz, ze daleko a po drugie strach bo kleszcze. Mysle, ze w tym roku odwiedze jednak te wiochy. :)

hah :D nieźle kogoś poniosło z tą Mercedes :D to chyba Ukryta Prawda? czy inna fanka telenowel? :) 1. Warszawa (jestem stąd, nie przyjechałam znikąd) 2 (między 20-25) :) 3. - 4 jestem prawdziwym człowiekiem, chociaż tutaj tylko nickiem 5.ostatnio rzadziej, ale po co? uwielbiam kafeterię (dawną) można się pośmiać, ludzie są na poziomie, łapiemy te same żarty.. mamy swój żargon... dla rozrywki głównie, ale też uzależnienie 6. nieładna, włosy ciemny brąz za łopatki, wkrótce ścinam :( 😭 170cm,szczupła/normalna 7. miałam chłopaka :D 8. chyba nie cierpię na żadne zaburzenie psychiczne. innymi słowymi jestem zdrowa (psychicznie)

Nie bądźmy takimi optymistami - Pani Czkawka ma kompleks Dafne :classic_cool: I widzę już bardziej toleruje nową, antyklimatyczną i z choinki urwaną szatę kafe :D

lepsze ego? nie czaję? na fotce jest Lookrecja, ja mam trochę inne włosy :P fajansiarzu napisałam Ci pochlebstwo na jednym temacie :D odnośnie Twojej genialności (jak wymyśliłeś &start=1) ...a co do mojej akceptacji no hmmm większym problemem jest ban niż to tło i czcionka, chociaż nie powiem,żeby mi sie to podobało, teraz forum wyglada zbyt kobieco, ale nie bede narzekać bo mnie wyrzucą:(

Gość pytanie do autora
Dlaczego przesladujesz Bogu ducha winna kobiete? Czytam Was bo nie mam co robic? A zreszta teraz to sie juz zrobilo wet za wet :). Powiedz mi dlaczego to robisz?

Dziękuję Pani za ciepłe słowa o genialności, ale to nie ja wymyśliłem z tym startem :( Zapamiętałem po prostu, co pewna pomocna pomarańcz poradziła na jednym temacie :D Ech, działo się to jeszcze na starej, prawdziwej kafeterii :( Łza się w oku kręci 😭

ja to też wolałam tamtą kafe nawet z postami widocznymi po 20 godzinach :D tu są na świeżo niby...a tamto sie porobiło od kilku miesiecy, to co śmieszne czytałam "kafe ma taki wystrój bo ze starym padały serwery" :D a moim zdaniem tamto nie było zbyt wyszukane, było ładne, proste, klasyczne i eleganckie..ah kafe 😭 :( teraz już nie ma tylu prowokacji, zwłaszcza wulgarnych :( :classic_cool:

No bo nie pasują do takiej eleganckiej czcionki :( I tapety jak z buduaru :( Wulgaryzmy najlepiej prezentują się w czymś zbliżonym do Ariala i na niezobowiązującym tle :classic_cool:

Nawet te będące dziełem sztuki emoty wyglądają teraz broszka u kożucha :O:(

Gość Bolek Zdun
jak wiadomo , lepiej to już było a stare to jest dobre - wapno - wino - skrzypce a najlepiej to było przed wojną

niezobowiązujące tło :D dobrze ująłeś, tak samo jak tło z buduaru i broszka u kożucha :D tak przy tym tle emotki powinny być zabronione albo być emotkami mini twarzyczki jakichś modelek? nawet blondynka z katarem zniknęła z paska głownego ...eh przez ciekawość weszłam na pudelka (należy do tego samego właściciela co kafe) i nawet tam jest lepsze tło :O